Tessie-san

Lika som bär

Ni som följt med här ett tag vet att jag ääälskar tillbakablickar, att jämföra foton från nu och då. Gärna på samma plats men olika år, eller med samma kläder osv. Tycker det är så himla kul.

Något som är väldigt roligt med att få fler barn är att de får ärva kläder av varandra och det är mysigt att få ta fram gamla favoriter igen. Jag har sparat väldigt mycket kläder från när tjejerna var bebisar, de första storlekarna mellan 50-62 är dessutom väldigt könsneutrala så de allra flesta kläderna Harley har haft fram till nu är tjejernas gamla.
Från storlek 68, som är nästa storlek, så är 99% ”tjejkläder” med volanger och rosetter på, så då måste han faktiskt få lite nytt som bara är hans.

Men tillbaka till ärvda kläder och tillbakablickar nu.

Häromdagen fick han ha på sig en gammal outfit Kelly hade när hon var i samma ålder. Jag satte honom i samma hörna av soffan och tog ett par kort.
Han och Kelly är skrämmande lika i samma ålder, det är nästan som att det är samma person! Det enda som skiljer dem åt är håret. Kelly hade långt mörkt hår och Harley har kort rött ♡

Här är hans fyra bilder i sina söta jeans och bodyn med snigeln på ♡

 

Och här har vi Kellys fyra likadana bilder i samma kläder.

 

Alltså, kom igen? De är ju lika som bär!

 

Och här har vi nosarna idag. Min äldsta och min yngsta i samma hörna ♡

 

Så synd att jag inte har något kort på Belle i samma ålder med de kläderna också, det hade varit extra kul att fånga dem alla tre. Ska se om jag kan hitta någon outfit Belle hade i samma ålder och göra någon liknande jämförelse med henne och Harley också.

Vad tycker ni?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats