Tessie-san

Läkarbesök, semmelbyxor och fläskläpp

Hej fina! ♡

Hur har ni det? Här har vi precis tagit kväll. Puuh.
Kelly var med om en liten olycka idag efter förskolan, hon snubblade i hallen när hon höll på att ta av sig overallen och hon ramlade med munnen rakt mot golvet och slog upp en rejäl fläskläpp. Hon blev såklart jätteledsen, och tyckte det kändes läskigt att det blödde, men vi fick stopp på det ganska snart. Lilla hjärtegrynet ♡ Hon hade lite problem med att äta middag sen, och fick tugga allt på sidan. Imorgon kommer det nog kännas bättre, läpparna brukar läka ganska snabbt. Ska absolut anmäla det till försäkringsbolaget och boka en snabb koll hos tandläkaren så det finns dokumenterat.

Imorse var jag och Belle iväg på läkarbesök innan föris. Oavsett anledning är det alltid mysigt att få lite egentid med barnen på tu man hand. När det har lugnat ner sig med Corona så ska jag ta var och en av barnen ut på en heldag bara vi två där vi gör allt vi längtat efter att göra under den här perioden. Det ser vi så mycket fram emot!

Läkarbesöket gick bra och hon var så duktig. Hon fick ett klistermärke med en rosa manet på efteråt. Min stora tjej ♡

Efter läkarbesöket gick vi och mötte uppe resten av gänget på vägen mot förskolan och där vinkade jag hejdå och åkte iväg till jobbet. Mitt jobb har öppnat en till tandläkarpraktik och jag är där en dag i veckan just nu. Jättekul med en helt nyöppnad klinik, samtidigt som det känns som att det är första dagen på jobbet för mig eftersom jag inte hittar vart någonting är. Men det där brukar gå rätt fort att lära sig, det är bara första gångerna som det är lite knepigt.

Hann med att komma hem i lagom tid till att barnen skulle hem från förskolan, och på vägen hem mötte vi upp grannbästisen och tjejerna ville stanna ute och leka. Harley och jag gick hem, jag slängde in en tvätt, hängde gårdagens och sen satte jag igång med middagen medans han lekte runt med sina leksaker.

 

Åh min lilla Harley Bobbi. Det hade gått suuuperbra på inskolningen idag, och de stannade kvar för att äta för första gången. Vi testade ju att jag lämnade straxt innan lunchen när jag var med på inskolningen också men då gick det inte alls bra och han blev jätteledsen och vägrade äta något. Sen blev Kelly snorig och alla barnen var tvungna att vara hemma. Snorigheten gick vidare till Belle och när hon blev bra så blev Harley snorig, så de var ju hemma i 1½ vecka där mitt i inskolningen och eftersom det hade gått lite sisådär på slutet så blev det lite som ett tillbakahopp nu när de varit borta så länge.

Så nu blev det som en nystart, och det gick toppenbra idag. Han hade ätit massor till lunch och varit superglad, och skrattat och bubblat och haft sig. Imorgon ska de prova att JP går straxt innan lunchen, så får han äta med sina kompisar och fröknar själv (Belle är ju också där på samma avdelning). Hoppas det går bra! ♡

 

Imorgon är det ju fettisdagen och man får frossa i semlor! Jag ääääääälskar semlor och har tänkt att äta minst två stycken imorgon. En på jobbet och en hemma 😉

Förra året var det ingen av barnen som gillade semla, men i år när vi tjuvprovade för någon vecka sedan tyckte Kelly att det var gott, så hon ville ha en att äta imorgon. Får se om Belle och Harley är intresserade eller inte. Hursomhelst så ska de få matcha ihop med urgulliga semmelbyxor alla tre imorgon.

Jag lägger alltid fram barnens kläder kvällen innan, och såhär ser alltså morgondagens outfit ut! ♡

 

Har ni tänkt äta någon semla imorgon? Åh, jag längtar! ♡

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. tessiesan

   Mammatill4- Visst är de ljuvliga!! 🤩🥰 Jag beställde de från en tjej på Instagram som syr barnkläder – @viljadesign heter hon. Köpte dem redan förra året till alla tre barnen (Harley hade storlek 50 då 🥺). I år köpte jag ett par till i tjejernas storlek och Harley fick Belles gamla i strl 92 🙌🏼😍

     1. tessiesan

      Mammatill4- Jahaaa, vad roligt! Jag tänkte inte ens på att kolla någon annanstans, eftersom jag beställt från samma förut 🙂

stats