Tessie-san

Kellys blivande gudmor

Igår var äntligen dagen kommen. Vi har försökt och försökt. Bokat in och bokat av. Blivit sjuka och rest bort. Men nu var det äntligen dags för Kelly att träffa sin blivande gudmor – Aphrodite. Helt galet att det dröjt fram till nu, när Kelly är mer än 2½ månader gammal, men både hon och hennes barn har varit sjuka hela vintern, när den ena blivit frisk har den andre blivit sjuk i både vattkoppor och influensa, stackarna. Vi har ju då totalvägrat en date som ni kan förstå, men nu äntligen blev det av. Barnen fick dock stanna hemma den här gången – men de kommer ju ses resten av deras liv sen så det är inte hela världen.

Kelly var sprudlande glad och imponerade stort med hur stark hon är redan. Vi har ju inte så mycket att jämföra med, då hon är vår första bebis, men vi har förstått på andras reaktioner (även läkare och sköterskor) att hon är väldigt stark i både nacke och ben för hennes ålder – vår superbebis! <3 Stark eller inte så charmade hon brallorna av Aphrodite iallafall.

 

 

När vi ställde den stora frågan: om hon ville bli Kellys gudmor så flög hon in i våra armar och skrek JAAA med tårar i ögonen. Hon blev så himla glad och tyckte att det var en sådan ära. Det var precis så vi önskade att hon skulle reagera <3

Senare under dagen åkte vi och träffade Kellys blivande gudfar…

 

 

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Aphrodite

    Jag är så stolt och har skrytit mycket för folk ska ni veta.
    Det var ett perfekt första möte.
    Mina älskade tjejer ❤

stats