Tessie-san

Inne i ett flät-flow

Ni som hängt härinne ett tag vet ju att jag ofta kommer in i ett flät-flow ibland där vi testar många nya frisyrer ffa på Kelly- och just nu är vi inne i ett sånt. Jag hoppas att ni tycker det är lika kul som jag gör och inte tröttnar på om det trillar in en hel del sånahär inlägg nu 😉

 

 

Jag hämtar ofta min inspiration från olika konton och hashtags på Instagram. Jag kan like:a och spara bilder, ibland scrollar jag bara förbi men så etsar sig bilden fast ändå – och poppar sedan upp i huvudet på mig när vi sätter oss ner för att börja fläta. Ibland har jag missförstått hur man gör (tittar ju bara på bilden och försöker luska ut hur de har gjort frisyren) och ibland blir det bara pannkaka av alltihop. Men som med allt annat så är det övning som ger färdighet, så vi testar oss fram.

Som vanligt gillar jag frisyrer som är lätta att göra, men som ser svåra ut/ger en stor effekt.

 

 

Den här frisyren på Kelly är alltså “bara” fyra halvutbakade flätor efter varandra, men jag tycker det blev otroligt effektfullt, det blev snabbt en ny favorit! ♡

 

Den här dagen ville även Belli ha en lite roligare frisyr, så vi gjorde en variant jag ofta gör på Kelly när hon vill ha utsläppt hår, men ändå vill få bort luggen.

En tofs i en tofs i en tofs-frisyren!

 

Tycker det är sååå kul att få hålla på med deras hår och testa oss fram med olika nya frisyrer.

Extra kul är det att även Belle gärna vill vara med nu också. Hon har alltid haft lite för mycket myror i rumpan och inte haft tålamod att sitta still mer än för en tofs i luggen – men hon blir större, hennes hår blir längre – och hon vill göra precis ALLT som sin storasyster gör 😉 ♡

 

Gillar ni mina flät-inlägg? Här har jag samlat alla vi gjort ♡

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats