Tessie-san

Inflyttning på Underbara Barn-mässan

Hej alla glada, hur mår ni? Jag är helt slut. Har fixat och donat en hel del under inflyttningen inför Underbara Barn-mässan med vårt företag MyBabyBump 3D idag och imorgon kör vi på likadant igen. Men även om det är massor med jobb, så är det så otroligt roligt! Det är så himla kul att få se hur vår monter kommer till liv och visionen jag haft i huvudet under så många månader äntligen få ta form. Vilken känsla!
Aphrodite kom och hjälpte mig på förmiddagen och det är vi så tacksamma för. Hon är en mästare på att göra ballongvalv och det måste vi givetvis ha i vår monter. Det kommer bli så tjusigt när allt är klart!

Har lite att fixa och dona med här hemma innan vi kan ta kväll, men jag ville bara kika in och säga hej till er. Följ oss gärna på Instagram, kommer vara lite mer aktiv där nu i dagarna under mässan (Mybabybump3d och min egna Tessiesan)

 

Ska ni gå på Underbara Barn-mässan? Ni kommer väl och hälsar på oss i vår monter? Vi kommer stå i monter 06:33 och skulle bli så glada om ni kom och sa hej! ♡

 

IMG_2301

 

Här får ni ett litet tjuvkik på hur vår monter ser ut hittills! Ballonger i överflöd och tjusiga goodiebags – kan det bli bättre? ♡♡

IMG_2300

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats