Tessie-san

Imorgon börjar hon förskolan!

Godkväll kompisar, hur mår ni? Här är det bra, vi har alla blivit friska från förkylningen och kan äntligen andas fritt igen. Hoppas det var den sista förkylningen för den här säsongen… men det kan jag väl bara glömma – imorgon börjar nämligen inskolningen på förskolan för Kelly! Tänk att hon blivit så stor att hon nu ska börja förskolan? Hon är lite mer än 13 månader gammal (snart 14) nu när hon börjar och jag tror det kommer gå jättebra. Hon är väldigt tuff och inte alls blyg bland andra barn, så jag tror hon är redo. Frågan är bara om jag är…? 😉

Vår sista dag innan det nya kapitlet börjar imorgon spenderade vi tillsammans med hennes gudmor och min bästa vän Aphrodite. Vi hann med soluppgången (ha, tänk vad lite vi får se solen under den här årstiden – den går upp sent och går ner tidigt) och mötte upp henne i Liljeholmen av någon spännande anledning.
Vi gick lite i affärer, Kelly sprang runt och dansade så fort det var någon butik som spelade musik. Hon är en riktig dancing queen och kan inte stå still när hon hör en låt hon gillar, så gulligt! Sen åt vi lunch på ett café och jag köpte en till present som Kelly ska få ge till Isabelle som ska ha födelsedagskalas i helgen. Isabelle är Aphrodites dotter, hon fyllde hela 6 år i början av året – helt galet vad tiden har gått fort! ♥

 

IMG_6433

 

Kelly har ju bara varit uppe och gått utan stöd i lite mer än en månad och det har hittills varit lite läskigt att gå i skor. Hon har mest stått stilla bredbent och bara tittat på oss 🙂 Men idag var det inga problem och hon knatade på som ingenting och klämde på leksakerna inne i leksaksbutiken. Hjärtat, vad stor du har blivit!

IMG_6440IMG_6439

 

Nu sover vår ros och vi har tänt lite ljus och ska fortsätta kolla på en serie på Netflix. Blir ingen sen kväll, för imorgon ska vi upp tidigt och se till så vi får med oss allt till förskolestarten – önska oss lycka till!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats