Tessie-san

Hur var det nu?

Vi var ute i det härliga vårvädret igår och tog en promenad ner till vattnet för att se om det fanns några änder vi kunde mata.

Det fanns det tyvärr inte.

Men vi såg något annat spännande – nämligen en sopbil. Fast inte en sopbil som i en bil som kör sopor, utan en bil som sopar gatorna rena från grus. Vad heter det egentligen? Det stod helt still i huvudet på mig när jag skulle berätta det för Kelly, så jag sa först sopbil, sen skrattade jag till när jag hörde det högt. Sopbil kan ju inte stämma? Men vad heter det då?

Jag landade i att det var en traktor istället.

Kelly nöjde sig med det svaret och vi tittade på medans traktorn körde runt och sopade bort allt grus.

 

Vad heter det egentligen?

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats