Tessie-san

Helgen i bilder

Hej kompisar! ♡

Helgen swischade förbi som vanligt, och nu är det redan måndag och en ny vecka.

Vi hann med en hel del i helgen, som alltid när jag kollar igenom bilderna jag tagit. Tänker att vi inte gjort någonting alls, men jo det hade vi visst det.

Vi har rensat barnens rum på leksaker – och fortsätter med toy rotation. När de har för mycket saker i sina rum så hittar de inte något att leka med, men så fort vi rensar och plockar bort så hittar de plötsligt massor med kul. Det går så snabbt att lådorna fylls på med massa krimskrams och det är jobbigare att hålla det städat och snyggt.

Nu hittade de sina älskade klisterböcker igen och satt därinne och pysslade länge ♡

Jag fick gå iväg till gymmet och träna – själv. Det kändes lyxigt!

 

Vi trotsade ishalkan och gick ut och lekte i ett par timmar på förmiddagen. Frisk luft och få röra på sig lite gör alltid susen.

 

Kelly hade blivit bjuden på kalas av sin kompis, men tyvärr hade vi redan andra planer inbokade den dagen. Kelly ville ändå fira henne på något vis, så vi bjöd med henne på födelsedagsfika på det rosa cafét i Farsta som present. De hade supermysigt!

De valde lyxglassar med tre olika smaker och strössel på. Jag var sugen på en blåbärspaj ♡

 

Söndagen avslutade med fish tacos till middag och sen bad för alla barn. Insmörjning, klippa naglar, rensa öron, borsta hår och på med ny pyjamas innan läggdags ♡

 

Hur mår ni? Har ni fått en bra start på veckan?

Kram ♡

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats