Tessie-san

Hej fredag!

Det har gått så himla bra på inskolningen för tjejerna, så idag körde vi den sista dagen då jag skulle vara på vakt ifall de skulle behöva ringa dit mig. Vinkade av dem på förmiddagen och kom efter lunch och vila – och det går så så toppen. Båda var helt inne i sina lekar med kompisarna på varsin avdelning när Harley och jag kom in för att hämta dem. Så härligt! Nästa vecka kör vi “på riktigt”, de är helt redo för det, det tycker både jag och deras pedagoger.

Under tiden de var där gick Harley och jag och storhandlade. Tog dubbelvagnen för jag visste att det skulle bli mycket. JP och jag hade gjort en lååång lista på sånt vi saknade och jag tror fasen att jag fick med allting – fick gå in på tre olika affärer för att få med allt dessutom. Passade även på att hämta ut två stora paket också – när vi ändå höll på, hehe. Ett paket med presenter till en viss blivande 4-åring och ett paket med kalasgrejer.

Detta är så typiskt mig. Vägrar gå två gånger. Allt ska med på en gång!

 

När det var dags att hämta hem Kelly och Belle tog jag för första gången med mig Harley dit. Ville prova att köra in med dubbelvagnen på gården och allt, för det är ganska tight där, men det gick hur bra som helst. Sen fick Harley hoppa upp på höften och så gick vi in.

Han fick så stora ögon när vi gick in, det var mycket spännande att kolla på. Och han blev såå glad att få se sina storasystrar!

Alla deras nya kompisar och pedagoger var så nyfikna på Harley och hälsade glatt på honom, och tyckte att han var så lugn och go i min famn. “Men åh vilka barn du har!” sa en av pedagogerna och jag växte en halvmeter. Ja, vilka barn jag har!

Tog med mig hela gänget hem och gjorde lite mellis, sen plockade jag fram lite färgpennor och papper i olika färger så satte vi oss och ritade och pysslade.

Fredagshumöret har varit på topp hos mina tre sockertoppar idag! ♡ Sånahär “lätta” dagar där allt bara flyter på och alla är sams är så tacksamt efter ett par lite stökigare dagar. Sånt går ju hela tiden upp och ner.

 

 

Nu sover alla barn och jag ska krypa upp med min stora älskling och en skål naturgodis.

Hoppas ni har en mysig fredag, kram ♡

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats