Tessie-san

Harley 4 månader

Tänk att min älskade lilla gullrumpa godismums blir 4 månader idag! Hurra hurra för Harley!

Just 4 månader är ju en milstolpe i sig.

Vi är förbi “de tre första lite nervösa månaderna”, nu är han mer stabil och känns inte lika skör längre. Dessutom får han börja med smaksensationer nu- idag fick han provsmaka majs- och sötpotatispuré för första gången i sitt liv. Det var tyvärr ingen hit… Får se vad vi testar imorgon. Mosad banan och mosad potatis var det första Kelly respektive Belle fick smaka på som första smak när de var 4 månader.

 

Åh, min gullnos. Harley, min älskling.
Så nyfiken och vill hela tiden vara med. Får otroligt mycket uppmärksamhet av sina storasystrar, och får stå ut med både pussar, kramar och ibland någon knuff också.

Hans första månad var det lite upp och ner med vikten. Han hade ju gulsot och det mesta av allt han åt gick till att bekämpa det, så ett tag gick han t.o.m ner i vikt.
Nu är allt det ett minne blott. Han går upp jättebra i vikt och fortsätter klättra upp på kurvan.

Igår var han på BVC tillsammans med JP och han tjongar nu in på 7.9 kg. My big boy ♡ Han är snart ikapp tjejerna 😉

Han har vänt sig från mage till rygg ett par gånger, men inte tvärtom än. Han är väldigt stabil, stark och stadig och gillar att stå upp med hjälp av våra händer.

Tror fortfarande att det snart kommer dyka upp en tand i underkäken, för han tuggar och tuggar och tuggar, dregglar som en bulldog. Belle fick sin första tand vid 4-månaders ålder, så det är inte helt omöjligt.

Han ler från öra till öra när vi busar med honom och de första riktigt bubbliga skratten har börjat komma. Framförallt när jag attackerar honom med pussar mellan hakorna ♡

Vi hade en sånt underbart moment nu på kvällen att jag började gråta lyckotårar. Vi busade och jag pussade honom på munnen om och om igen och han skrattade lika mycket varje gång. Öppnade munnen när jag lutade mig fram för att pussa och sen skratt efter det. Det bara blixtrade till i mitt hjärta. Vad har jag gjort för att förtjäna dig? Världens finaste kille, min son. Wow. Det känns fortfarande så overkligt att skriva “son”. Jag får nypa mig själv i armen.

Grattis på din 4-månadersdag älskling. Du gör mig så lycklig ♡

 

Han fick premiärsitta i Belles gamla gåstol imorse, och det tyckte han var jättekul!
Tjejerna turades om med att köra honom över golvet. Sen ville de såklart också testa den och det såg så himla roligt ut med deras långa ben i den lilla stolen.

Tog upp lite gamla babyleksaker som tjejerna haft. På den fronten behövs det inte köpas något nytt överhuvudtaget, han har massor med skallror, gosefiltar, tuggleksaker och prassliga böcker. Det han däremot behöver mer av är kläder så snabbt som han växer. Det känns som att vi precis köpt nya kläder till honom, men de börjar redan bli tighta när man knäpper dem. Storlek 68 gick fort, nu är det storlek 74 som gäller.

Men att titta på barnkläder är ju det roligaste jag vet, och dessutom att få kika på pojkavdelningen för första gången gör det hela ännu roligare, så inte mig emot ♡

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats