Tessie-san

Halloweenpyssel och trots

Wow, vilken lång fredag. Den tog aldrig slut? Jag är iallafall heeelt slut efter den här dagen och är så himla glad att alla barn nu sover gott i sina sängar och vi äntligen har släckt ner och tagit kväll.

Jag älskar mina barn mer än allt i hela världen, men idag har de verkligen testat mitt tålamod både en och två (och tre och fyra…) gånger. Det är tråkigt när det blir en ond spiral av allting bara, och de triggar igång varandra, bråkar om minsta lilla, skriker och skrämmer Harley, gör tvärtom vad jag säger och har en dålig attityd. Jag är helt matt.

Belle har faktiskt varit lite snorig idag. Inte så att det rinner, utan mer att hon kan nysa till och då kommer det snor. Men annars har hon inga symptom, utan är världens spralligaste som vanligt, så det är ju ingen vila, ingen ro alltså. Har dock inte velat gå ut med dem idag pga snoret, så det är klart att det klättras på väggarna när man inte kan gå ut och ta en nypa luft ens.

Istället har vi pysslat, läst böcker, kollat på Modig och byggt koja.

När JP kom hem från jobbet gick han ner i lekrummet med alla barnen så fick jag andas lite. Han såg nog på mig att jag behövde en paus. Jag gör likadant för honom när jag ser att det blir för mycket för honom. Vi måste vara ett team om vi ska orka.

Vi åt tacos till middag och så hade JP köpt hem chips till fredagsmys. Chips med dipp och grönsaker – en riktigt favorit-fredagsmys för barnen.

 

Stök och bök idag, men ändå hann vi med att Halloweenpyssla lite.

Jag hittade en påse med hobby-ögon som vi klistrade dit på våra pumpor. Belle blev väldigt förtjust i dem och gav sin pumpa hur många som helst.

 

Mina goa skitungar ♡

(Pysventilen Harley biter på är såklaaaart inte använd, haha)

 

Imorgon är det en ny dag, en ny start!

Hoppas ni har en mysig fredag och får en trevlig helg.
Ta hand om varandra ♡

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats