Tessie-san

Från mage till rygg

Godkväll på er, hur mår ni?

Vi har haft en lugn dag idag, Belle och jag. Vi lämnade av Kelly på förskolan på morgonen, så tog vi en kort promenad innan vi gick hem sen igen. Det var så blött ute efter att så mycket snö har smält, så jag blev helt blöt om fötterna i mina skor. De är superdupervarma och gosiga när det är kallt, men klarar inte de minsta fukt.

Vi spenderade resten av dagen hemma. Belle fick smaka en ny barnmatsburk med kyckling och grönsaker, men det gillade hon inte. Hon som annars är väldigt glad i mat rynkade på näsan och ville inte fortsätta gapa. Hon fick smaka mosad sötpotatis från mig istället och det var betydligt godare. Så himla kul nu när hon lär sig om nya smaker hela tiden. Snart ska vi börja med lite grövre mosade matbitar, så får vi se vad hon tycker om det.

Efter att vi gjort alla våra sysslor (tvätten, disken, köket) så sov hon i över 2 timmar. Det är inte ofta hon gör det nuförtiden, men jag antar att hennes kropp behövde lite extra vila efter den här förkylningen och febern. Hon har varit feberfri i två dagar nu och är på god väg till att må bättre, så det känns väldigt skönt!

 

När vi hämtat upp Kelly från föris på eftermiddagen gick vi raka vägen in i lekrummet och stökade runt. Belle blir bara rörligare och rörligare och hon vände sig nu (helt kontrollerat) från mage till rygg för första gången! Från rygg till mage har hon ju gjort tidigare, men åt andra hållet har det gått lite trögare – fram till nu. Mammas stora tjej! ♡

 

Kelly bjöd oss på te och fixade runt i köket. Så bakade hon kakor med kaveln och kakformarna ♡ Vad vi är nöjda med det där köket. så många timmars skoj vi haft med det redan.

 

Eftersom Belle hade paxat picknickfilten så kom Kelly och serverade oss teet där istället för vid bordet 😉

 

Kelly hade fått post i brevlådan och det var ett paket från auntie Bianca och kusin Emma. Däri låg dessa Pippi-sockor som Bianca stickat själv! Plus mössan som hon fick i julklapp, men som var för liten – så nu hade de bytt till en större storlek. Kelly blev jätteglad och ville genast prova sina nya plagg! Jättesöta var dem! ♡

 

Vi ska snart gå och lägga oss, ska bara se klart på ett avsnitt av Westworld först. Har ni börjat se den än? Om inte, gööör det!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats