Tessie-san

Fika och höstpromenad

Hej alla godingar, hur mår ni? Här har vi två väldigt trötta föräldrar – vi hade en viss liten gumma som körde hårdrockskonsert för oss inatt och som inte hade den minsta lilla tanke på att sova… Wow, man känner verkligen att man lever efter en sådan långt natt, det kändes som att den aldrig skulle ta slut. Tror JP drog en lättnadens suck när klockan ringde och han skulle iväg till jobbet imorse, hehe. Kelly valde dock att sova lite till och från under morgontimmarna, så vi “fick sovmorgon” ändå. Alltid nåt!

Idag fick vi besök av bonusmorfar Benke. Han kom över på fika och vi hade mycket att prata om. Är så glad att Kelly (och vi) får ha honom i våra liv, han betyder så mycket för oss! ♡ Jag tog ut en banan-/snickerskaka som vi hade i frysen som jag bakat tidigare och tinade upp den, sen smälte jag lite chokladknappar och la på som topping som fick stelna innan jag serverade den – det blev gott!

 

IMG_1629IMG_1652IMG_1651

 

På eftermiddagen efter Kellys vila gick vi ut på en promenad, hon och jag. Det har verkligen blivit kyligare ute, men jag tycker ändå att det känns rätt mysigt. På med sin tjusiga höstkappa och snart är det dags för mysiga halsdukar och mössor.

Kul att få uppleva hösten tillsammans med vår Ros också, hon som älskar att kolla upp i träden och gillar när de fladdrar fram och tillbaka i blåsten, hon kommer ju älska när de byter färg och löven sedan faller till marken. Det är som att man får upptäcka världen en gång till, nu genom hennes ögon ♡

IMG_1634IMG_1633IMG_1631

 

Nu håller vi tummarna för en lugn och fin natt, så vi kan få återfå lite energi allihopa – det skulle behövas! Puss på er ♡

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats