Tessie-san

Fartfylld dag

Ja men då var det lördagskväll då!

Vi har haft en lång och fartfylld dag, som började redan 4.45 för vissa av oss. Jag hade sovit som en påse skidskor med Harley på ena armen och Belle på den andra. Hade så ont i ryggen av att inte kunna lägga mig tillrätta att jag knappt ville lämna sängen sen på morgonen när det var dags att kliva upp. Usch, vad jag tjatar om min rygg hela tiden, men det är så påtagligt nu och det känns så hopplöst när jag känner av det varje dag numera. Det blir mycket bättre efter övningarna, och idag gjorde jag mer övningar mitt på dagen för att det gjorde ont – och det blev bättre.

Det värsta för en ond rygg är ju stillsittande, ändå är det precis det hela min kropp skriker efter – att bara få lägga mig ner och vila ut… men det är bättre att vara igång, jag vet.

Nåväl. Vår lördag var det.

Vi hade en inbokad playdate idag på förmiddagen med en kompis till Kelly och Belle, så vi gjorde oss iordning, packade korgen under vagnen med varm choklad och gifflar – och så gick vi ut i snöstormen. Hehe, inte riktigt så illa var det kanske inte, men det var kallt och snöade massor.

Harley Bobbi snöade nästan in i vagnen ♡

Min lilla linslus ♡ Undrar vem hon fått det ifrån? 😉

På vägen hem stötte vi på grannbästisarna i pulkabacken och Kelly ville gärna stanna och åka med dem en stund. JP stannade med henne, och jag gick in med småttingarna och gjorde lite lunch. Belle hade önskat pizza tidigare på morgonen, så då fick det bli så. Varken hon eller Kelly ville dock äta så värst mycket av pizzan utan ville hellre ha nudlar sen ändå (zzzzz), men Harley åt 3 bitar själv!

Resten av dagen har vi lekt inomhus. Tjejerna fick varsitt Kinderägg som lördagsgodis och sen har vi haft filmmys med filtar, kuddar och täcken på hela vardagsrumsgolvet.

Nattningen tog mindre än 10 minuter, men jag låg kvar med dem i säkert en timme. Orkade inte röra mig. Tycker dock så mycket om den här lugna stunden på kvällen med tända ljus och bara vi-tid, så jag gick upp tillslut.

Imorgon ska vi ut i pulkabacken igen. Då kommer min bästis Molly och hennes tre barn hit, och vi ska ha pulkarace. Tänkte baka lite bullar innan vi ses, att bjuda på varma nygräddade kanelbullar ute i snön uppskattas nog ♡

Kram på er!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats