Tessie-san

Ett skepp kommer lastat med tvätt och mozzarella

Måndag och vi har en ny vecka framför oss.

Nu börjar snart nedräkningen till att Kelly går på sommarlov och en lång och härlig sommar väntar.
När hon sen kommer tillbaka till förskolan i slutet av augusti så gör hon det tillsammans med Belle. Det ser ut som att de kommer gå på samma avdelning iallafall en termin och det håller vi tummarna för. Tror det skulle kännas skönt för dem båda; Belle får ha sin trygghet i sin storasyster där när allt är nytt och Kelly får steppa in och ta an storasysterrollen även på förskolan. Tror det skulle göra dem gott ♡

Vi har pysslat lite hemma idag, Belle och jag. Hon hjälpte mig ute på balkongen med att dra bort allt skyddspapper och tejp från när jag målade väggarna igår och vi hängde även upp de nya balkonglådorna.

Har kört ett par tvättar och vikt en hög med ren tvätt som ska upp i deras garderober. Det är alltid en så tillfredsställande känsla att vika in ny tvätt i lådorna och på hyllorna.

 

Jag var verkligen inte hungrig idag när vi skulle äta lunch.
Jag orkade egentligen inte äta, ville bara bli mätt. Känner ni någonsin så? Ofta när jag känner så brukar jag ta en shake (jag gillar Naturdiet choklad/banan). Ibland är det lättare att dricka än att äta när man inte har någon matlust.

Ville iallafall inte ha någon varm mat idag, så jag gjorde en enkel tallrik med mozzarella, körsbärstomater, basilika och valnötter. Sen lite olja och balsamvinäger. Det var jättegott!

 

Hoppas ni har en fin dag, vi hörs lite senare!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Ida

    Haha ibland känns det som om man tvättar hela tiden 🙈 med två barn är det mkt tvätt, man kan ju tänka sig med fler 😂

    1. tessiesan

      Ida- Eller hur? Försöker hålla efter det ändå, om man hoppar någon dag så blir det ett sånt himla lass istället 😉

stats