Tessie-san

En veckans

Hej allihopa! Hur har ni det?
Här håller jag på att bakar för fullt. Har gjort 6 tårtbottnar i olika färger till regnbågstårtan Belle ska få på sitt kalas. Gör dem redan nu och fryser in tills det är dags #framförhållningftw

Tänkte att det var länge sen vi körde en lista… så här har vi en veckans!

 

Veckans härligaste:
Det är utan tvekan att jag börjat känna av baby Peanut i magen. De där allra första rörelserna är så himla svåra att beskriva med ord, men för mig känns det ungefär som det där pirret i magen man får när man är kär. Den där bubblande, sprittlande, underbara känslan ♡

Veckans tråkigaste:
Det är säkert mina gravidhormoner som gör mig extra känslig, men nästan hälften av de vi bjöd in till Belles kalas har tackat nej och det har gjort mig lite ledsen. Det var både bröllop, jobb och annat som hindrade dem.
Det kommer såklart bli ett jättemysigt kalas ändå, men på något vis blir jag ändå lite ledsen. Belle kommer ju inte märka någon skillnad, hon kommer ha fullt upp med att bli firad av oss som är där, det är mer att det är i mitt hjärta det känns. Hoppas att det bara var ett sådant datum som folk råkade vara uppbokade på och att det inte har något att göra med att det inte prioriteras.

 

Veckans roligaste:
Det kom fram en jättegullig tjej och hälsade när vi var på väg till plaskisen i Farsta. Hon sa att hon läst min blogg i flera år och gillade den jättemycket.
Jag blev så obeskrivligt glad över att hon kom fram och hälsade. Det gjorde hela min dag, hela min vecka! ♡

Veckans sorgligaste:
Ett av grannbarnen som Kelly brukar leka med, var ute och lekte med en annan kompis (eller släkting, vet inte riktigt) och när Kelly glatt sprang fram och sa hej så sprang dem där ifrån och skrattade. Sen råkade vi hamna på samma lekplats som dem igen (när vi var ute på lekplatsturné) och då sa den här släktingen (det var mest han som ville att de skulle springa iväg hela tiden) att de minsann ville leka själva och sen sprang dem iväg igen.
Kelly förstod inte varför de inte ville leka med henne och på kvällen sa hon lågmält: “Mamma, Kelly ledsen. Barnen springer iväg…”
Aj, vad ont det gjorde i mammahjärtat. Jag förklarade att barnen ville leka själva just då, men att hon säkert kan få leka med sin kompis en annan dag igen. Och att vi ju hade jättekul ändå, när vi lekte vi i familjen. Det höll hon med om.

Veckans mysigaste:
Belle har börjat ge pussar. Både till oss och till Kelly. Mitt hjärta smälter! Hon lutar sig fram med öppen mun och siktar in sig på munnen, gosekorven ♡

Veckans godaste rätt:
JP lagade en så god rätt häromdagen, det är oftast han som experimenterar fram något gott. Han gjorde egen klyftpotatis i ugn med kyckling och lite blomkålsmos vid sidan om. Till det gjorde jag en grönsallad. Det var det godaste på hela veckan, meeen vi har inte ätit tacos än 😉

 

Hoppas ni har en fin lördag! Nu ringde äggklockan precis för den sista bottnen, den lila.
Vi hörs lite senare ♡

Glöm inte att frågestunden fortfarande är igång. Ställ er fråga i kommentarer i det tidigare inlägget “Frågestund ♡” så ska jag svara så snart jag får en lucka.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats