Tessie-san

En vardag

Hej på er, mår ni bra? ♡

Onsdag idag och veckan vänder mot helg. ”Om det är onsdag idag, vad är det för dag imorgon då, Harley?” han funderar i några sekunder sen utbrister han ”torsdag!” Han är så stolt att han kan alla veckodagarna efter varandra nu, och har även fått ett fint klistermärke på förskolan för att han ”klarat av den uppgiften”, kul! ♡

Här rullar dagarna på. Lämna på skola och förskola, jobba, hämta, leka en stund, laga middag, nedvarvning/lugn lek medans JP och jag städar undan, fixar tvätten, tappar upp kvällbadet, plockar fram kläder inför morgondagen osv, sen kvällsmål, borsta tänder, godnatt. Vi börjar komma in i rutinerna nu.

Imorgon ska Belle till BVC för sin 5-årskontroll och den avslutande gången innan hon börjar i förskoleklass i skolan nästa år. Hon tycker det är kul och spännande med BVC, hon får alltid så mycket beröm där och efteråt och det är ju alltid kul.

Mitt ”lilla” gäng på väg till skola/förskola imorse.

 

Och sen när jag hämtat hem alla och vi kommit hem till gården. Mycket härligare väder än på morgonen ♡

 

Jag var sååå trött imorse och lovade mig själv en tidig kväll idag, så jag håller det löftet och tar natt nu. vi hörs mer imorgon.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats