Tessie-san

En tonåring i huset?

Tack för fina kommentarer och snälla meddelanden efter mitt senaste inlägg ♡

Tycker att dagarna bara flöt ihop den här veckan. Kelly har haft studiedagar igår och idag, så hon har varit hemma med oss.

Sen hade hon med en kompis hem på playdate tidigare i veckan och var så himla glad för det. Om man kommer och leker hemma hos oss så får man ju en del småsyskon på köpet som vill vara med och leka, men det brukar bara vara kul. Jag har hämtat hem Kelly och den kompisen som nu ska komma hem till oss och leka lite tidigare än vanligt från fritids, så de får äta mellis och leka en stund själva innan resten av gänget kommer, det brukar uppskattas – speciellt av Kelly som helst gärna skulle vilja leka helt själv med kompisen kanske.

Så mysigt att ha barnens kompisar över på lek. Tacksam att de har så fina kompisar ♡

Älskar den här tröjan. Så gosig. Barnen brukar säga att jag har en lamm-tröja 😉

Den här lilla gullegubben har varit pigg och glad hela veckan, men har nu fått feber lilla älsklingen. Hög feber också. Snorig och hostig, han kämpar på ♡

Innan han blev dålig har han hängt med på shopping och ärenden vi varit på ♡

Kelly alltså… ♡
Hon har blivit så stor, hennes sätt, hur hon pratar, hennes intressen. Hon tycker att det är jättekul och spännande att ”leka tonåring”. Hon hade önskat sig lite tuffare kläder och jag hittade jättefina på Lager 157 som hon blev så glad för. Tröjor som hade en liten halskrage och utsvängda byxor. Sen hittade jag två magtröjor till tjejerna som de ska få ha i sommar. Det har Kelly tjatat jättemycket om; ”mamma, får jag ha magtröja, så magen syns?” Jag har sagt att det går bra på sommaren när det är varmt ute, och nu längtar hon så mycket tills det ska bli sommar så hon får ha den 😀

 

Även om hon varit hemma så har vi haft lite skolverksamhet. Hon har övat mycket på bokstäver och att läsa med Albert-appen, sen har vi haft pysselverkstad. När tjejerna fick en varsin LOL-docka förut så var asken som Belles docka låg i en garderob, men Kellys hade ingen. Så då byggde hon en helt egen. Jättekreativt. Hon var jätteduktig och den blev superfin!

 

Vi var iväg till Jysk och köpte en ny byrå till Oliver. Hans gick sönder så hela lådan gick av, och hans kläder har bara legat på byrån sen dess.

Nu äntligen fick vi till det och åkte iväg och köpte en ny. Jag var ivrig att bygga ihop den på en gång, sen ordnade jag med hans kläder däri. Älskar att pyssla med barnens kläder.

 

Nu har tjejerna kommit hem från att ha lekt ute på gården, så jag ska fixa lite rostade mackor och vad de nu vill ha till kvällsmål innan det är dags för nattning.

Ta hand om er därute i stugorna. Tack för att just Du är här inne och läser ♡ Stor kram!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats