Tessie-san

En regnig tisdag

Godkväll på er, mår ni bra? ♡

Vi har spenderat hela dagen hemma, bortsett från barnvagnspromenaden nu på kvällen så barnen kunde somna.

Det har ju spöregnat hela dagen, så vi har underhållit oss med sånt man kan göra inomhus. Vi har lekt med Lego, byggt med tågbanan, ritat i målarböcker och lekt kull. Harley hänger på så gott han kan, man märker att han verkligen vill vara delaktig i det tjejerna gör även om han inte riktigt kan än. Men i gåstolen kan han “hänga med på kull” på sitt lilla sätt och det är så gulligt att se.

Jag har passat på att köra ett rejält tvättrace genom hela dagen. Efter alla pooldagar har det blivit många badhanddukar i ruljans, så körde ett helt lass med handdukar och filtar.

När Harley tog en tupplur och tjejerna varvade ner med dagens avsnitt av Sommarlov gick jag ner till lekrummet och städade upp. Jag kan tycka att det är rofyllt att plocka och sortera bland deras leksaker ibland. Inte att det är superkul att städa och plocka, det gör jag ju ändå hela tiden varje dag, men ibland kan jag smita ner i lekrummet och städa det i lugn och ro för att få andas lite mellan varven när de är uppe och kollar på någon film, haha. Är det bara jag?

 

 

 

Tog den här bilden på alla mina tre nosar som somnat gott i vagnen på vår kvällspromenad…

…trodde jag. Kelly låtsassov bara och började göra hittepå-snarkljud och började sedan skratta. Finns ett klipp på min Instastory om ni vill se, heter Tessiesan där ♡

 

Nu sover dock hela familjen och det är bara jag som är vaken.

Den här lilla godbiten ligger bredvid mig i soffan och gör mig sällskap.
Ska bara avsluta här, sen går vi upp och gör de andra sällskap också.

 

Nu när vi alla äntligen är friska ser vi fram emot att både träffa andra människor och att ta oss ut längre än vår uteplats. Sommaren 2020 – here we come!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats