Tessie-san

En händelserik dag

Godkväll på er, mår ni bra?

Vi mår bra, vi har haft en jättemysig dag tillsammans med Molly och hennes underbaringar. De kom hit på hamburgerlunch och stannade resten av dagen. Supermysigt!

Nu när jag går igenom dagen i huvudet så har det varit en väldigt händelserik dag.

Vi började morgonen med något mindre roligt. Barnen hade vaknat och efter att vi morgonmyst en stund i sängen skulle de gå ner till vardagsrummet tillsammans med JP. Jag får oftast en sovmorgon de dagar vi kan så jag låg kvar i sängen. Hör att de är precis i början av att gå ner för trappan när jag hör ett gallskrik från Kelly. Det rusar en iskall kår i ryggen på mig och jag flyger upp och springer ut. Då har hon klämt sitt ena finger i dörren och är så så ledsen. Hon stod precis redo att gå ner för trappan och höll handen i dörrspringan som finns precis där bredvid – och väntade på Belle – som bara skulle stänga deras sovrumsdörr

Jag kände paniken inom mig, men ut kom bara min lugna röst som av någon övernaturlig anledning alltid kommer fram när det är något otäckt som händer.

Hon hade jätteont och var såklart jätteledsen, men var väldigt tapper och lät mig titta till fingret. Det såg först ganska allvarligt ut, men efter en liten stund lugnade hon ner sig och visade att hon kunde böja på fingret och sa att det inte gjorde lika ont längre. Skönt! Det var verkligen läskigt och jag hade redan börjat packa för att åka in till akuten – i mitt huvud. Det värsta är att det sista jag sa innan de lämnade sovrummet var “stäng inte dörrarna sådär, ni kan klämma fingrarna” eftersom Belle har börjat stänga alla dörrar hon går förbi.

 

Händelse nummer två idag var däremot en jätterolig sak.

Tiiiitta vem som kan sitta helt sjäääälv? ♡

 

Han har kunnat sitta – men sen ramlat omkull ganska snart – ett tag redan, men imorse satt han ändå såhär stabilt och stadigt för första gången, 6 månader gammal.

Vi alla hurrade, klappade händer och hejjade på honom. Han kände sig jättemallig ♡

 

Gänget idag ♡

Vi åt hamburgare och barnen lekte på uteplatsen och på lekparken utanför oss.

Mollys tjejer är ju lite äldre än våra barn, och de är så gulliga, omtänksamma och ansvarstagande, så de tog med sig Kelly och Belle dit och lekte “utan oss”. Nu ligger parken precis utanför vårt staket bakom buskarna, så vi ser dit från altanen, men ändå. Barnen älskar dem ♡

 

Belle och Séamie hade fullt upp med att sälja glass, kakor och kaffe i glasskiosken 😉

 

Ännu en härlig dag med glada vänner ♡

Imorgon väntar Harleys 6-månaderskontroll på BVC, min stora kille. Kan knappt förstå att han är ett halvår redan!

Vi hörs mer imorgon, kram på er.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats