Tessie-san

Egentid med mina grabbar

Igår var det dags för simning för tjejerna. Tyvärr är båda för korta för att få gå på riktiga simskolan i simhallen vid oss (de måste bottna på en viss del av bassängen), men då har vi löst det så att JP åker iväg och har simskola med dem istället. De har lite lek, men mest fokus på att lära sig simtag, lära sig flyta och ta sig framåt. Det är det roligaste de vet och de längtar efter varje tillfälle.

Igår när de var iväg till simhallen så gick jag och grabbarna till centrum och handlade. Harley hjälpte mig med korgen och att lägga ner alla varor.

 

Tyvärr var biblioteket stängt och det blev Harley besviken på, vi som hade planerat att gå dit. Men vi tröstade oss med en fika en cafét istället.

 

 

Det var mysigt att få lite egentid med mina grabbar sådär. Harley är så rolig och är en riktig snackpåse. Det tar aldrig slut med funderingar och berättelser från honom ♡

Sen mötte vi upp tjejerna och JP, och då ville alla barnen ta bilen hem, så jag och Oliver gick själva hem med vagnen. Det var skönt att röra på sig, så när han somnade gick jag vidare på en promenad med vagnen och ringde upp Molly så jag hade henne i lurarna och vips hade vi varit ute och gått i närmare en timme.

Nu ska vi hämta hem hela ligan från förskola och skola. Hoppas ni får en fortsatt fin måndag, kram!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats