Tessie-san

Dop för Noah

Då var det äntligen dags för Noahs dop. Vi fick inbjudan redan i april, så vi har längtat länge efter den här dagen. Det var även då som jag fick den ärofyllda frågan om jag ville bli hans gudmor. Såklart jag ville det! ♡ Jag får dela uppdraget med två nära vänner till Noahs mamma Emma.

Rickard och Emma hade frågat mig om jag inte kunde sjunga något på dopet och jag kände på en gång hur nervös jag blev. Jag har inte sjungit sådär “på riktigt” på väldigt många år och fick väldigt mycket prestationsångest först. Men så tänkte jag att det ju var ett jättefint förtroende de gav mig och såklart ville jag inte göra dem besvikna. Så även om jag var supernervös innan så sjöng jag Handens fem fingrar för Noah och resten av gästerna i kyrkan ♡

 

Här är vi utanför kyrkan, i god tid innan ceremonin skulle börja. Vi hälsade på Emmas släkt och vänner från Umeå och Kelly ville gärna se sig omkring innan vi skulle gå in.

 

Här har vi charmtrollet Nois och hans pappa Rickard. Noah hade på sig Kellys namngivningsklänning och det tyckte jag var så himla fint. Tänk att vi startat en fin tradition och att den klänningen kommer användas av framtida syskon och kusiner ♡ Ska se till att brodera in allas namn längst ner också, det blir fint!

 

Noah skötte sig exemplariskt under hela ceremonin och bjöd på massor med glada leenden.
Jag är ju alltid så gråtig på sådana här tillfällen, men jag var så fullt fokuserad på att inte börja gråta mitt i sången och det höll jag. När han sedan fick vattnet på sitt huvud och blev “presenterad” med sina nya namn så kunde jag dock inte hålla tårarna borta längre ♡

 

Alla barnen fick gå fram och vara med och välsigna dopvattnet.

 

Här har vi en nydöpt Noah Daniel tillsammans med sina stolta föräldrar ♡

 

Och här tillsammans med sina tre gudmödrar ♡

 

Efteråt var det dags för storslagen fika. Emma hade verkligen inte sparat på krutet och hade ordnat så fint med både smörgåstårtor, bullar, kakor, jordgubbstårtor, nallebjörnstårta (!!) och fruktfat. Det fanns något för alla! Så himla fint ordnat!

 

Det var en jättefin lokal som fikat hölls i, den hade även ett lekrum för barnen att lattja runt i. Kelly var inte sen med att testa köket 😉

 

Men hon ville inte missa paketöppningen, så då kom hon springandes och ville kika. Och fika på jordgubbar och meloner.

 

Av vår familj fick Noah en sparbössa i silver med 100 stycken guldtior i. Tanken är att det ska bli ett startkapital till ett sparande åt honom ♡

 

Fina familjen Appelvik Berg! ♡

 

Finaste Nois och hans strålande vackra mamma ♡

 

Så mycket kärlek den här dagen. Är så glada att vi fick vara med om Noahs stora dag. Höggravid eller inte, ingenting skulle få mig att missa denna viktiga händelse! ♡


Så stolt över min lilla Ros också, som var så duktig hela långa dagen. Tyst och lugn i kyrkan under hela ceremonin och även på fikat efteråt. Mammas stora tjej! ♡

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats