Tessie-san

Disney +

Godkväll på er kompisar, mår ni bra?

Vi alla mår bättre, tack och lov. Harley är dock väldigt besvärad fortfarande, men det är med största sannolikhet tandsprickningen som är jobbig för honom. Han har 3-4 tänder på gång samtidigt i överkäken, så han är nog jätteöm där nu, älsklingen. Ska bli så skönt när de äntligen kommer upp. Tänk, då kommer han få ett helt nytt utseende ♡

På tal om något helt annat, vi har skaffat Disney + Är det någon av er som också gjort det? Först tänkte vi att det var onödigt, vi har ju redan en “box med Disneyfilmer”, men så har jag hört så mycket bra om det, att det finns serier, filmer, kortfilmer och allt möjligt – så nu när höstlovet inte riktigt blev som vi hade önskat eftersom vi blev sjuka, så tänkte vi att vi skulle ge det en chans.

WOW, säger jag bara! Det finns huuur mycket bra filmklassiker som helst! Jättemånga roliga gamla favoriter, men även massor vi aldrig sett förut eller inte hunnit se. Superkul!

Vi har hittills tittat på Den gode Dinosaurien (som blev en stor favorit hos barnen och den har vi hunnit se 2 gånger redan), Big Hero 6, Vaiana (haha, den har vi ju aldrig sett förut?), Insidan ut (också sett 2 gånger 😉 ) och så en hel del kortfilmer. Suuuperkul, vilken skatt!

Förutom filmtittande idag, har vi bakat kakor, haft springtävling i vardagsrummet och så har barnen lekt med dockhuset alla tre. Så gulligt när de alla är sams och leker fint tillsammans ♡

När vi är hemma hela familjen såhär i flera dagar så brukar vi dela upp oss lite ibland. Vi har ju ändå tre våningar, så vi behöver inte alla sitta ihop hela tiden.

 

Min lilla Snosan-Ros. Jag kan knappt förstå att hon fyller 4 år om en månad. Fyra? Har jag varit mamma i 4 år? Älskade godis, det finns ingen finare och roligare tjej på hela jorden.

Nuuu var det dags för Sabrina igen, så jag ska stänga ner här. Tittar ni?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats