Tessie-san

Dansuppvisning

Båda tjejerna går ju på dans, i olika grupper och olika dagar, men på samma ställe – Dance Factory.

I helgen var det dags för årets dansuppvisning då samtliga grupper i alla åldrar fick visa upp vad de lärt sig under terminen. Både Kelly och Belle var superpirriga, men väldigt förväntansfulla! Att uppträda sådär för allra första gången för en publik på flera hundra är inte lätt. Men båda var fast beslutna att de skulle våga och göra sitt allra bästa.

Ingen av Kellys tre bästa kompisar som går i samma dansgrupp som henne skulle vara med på uppvisningen och när hon och vi fick veta det var jag helt säker på att hon också ville hoppa av- men nej, hon ville absolut uppträda ändå. Det tycker jag var modigt av henne, och visar att hon faktiskt tycker att det är superkul med dansen oavsett kompisar där eller inte.

De hade en fin fotovägg som man fick fota sig vid innan showen skulle börja (efter showen fick man fota sig tillsammans med någon annan där….)

 

Kellys grupp var en av de första att uppträda. Jag var nog mer nervös än vad hon var. Vi både filmade och fotade – och jag grät exakt hela numret.

Hon älskar ju verkligen att dansa och det syns. Hon har en sån härlig energi, vågar ta ut alla danssteg ordentligt och har en sån taktkänsla. Hon var så himla duktig och jag var så otroligt stolt! ♡

 

Belles grupp hade sin tid ganska långt efter, så vi satt uppe på läktaren och tittade i publiken tillsammans innan det var dags för henne. Hon var väldigt spänd innan, ville inte äta någon kaka eller bulle som vi hade med oss. Hon var så fokuserad och taggad.

När hon klev upp på scenen var hon som den ljusaste stjärnan! Så självsäker, med en sån taktkänsla och feeling. WOW! Hon var helt otrolig! ♡♡ Igen, så grät och skrek jag hejarop hela numret. Så så så stolt över henne!

Hon var så glad efteråt, och berättade att:

”mamma, jag var nära på att börja gråta när jag dansade”

”åh, var det för att du var nervös?” frågade jag.

”nej, jag kände mig bara så himla glad att jag fick göra det här, så glad att jag nästan började gråta”

 

Älsklingen. Snacka om att hon fick känna på lycko-endorfiner av att uppträda inför en publik. Vet exakt vad hon menar!

 

De fick en varsin fin liten blombukett kring halsen av oss efteråt, för att de var så otroligt bra!

 

Inte nog med att de hade sin egna show att visa upp, som gästartist hade de Maria Sur där. Tjejerna var jätteexalterade över att få träffa henne. Efter hennes show fick man komma fram och ta en bild tillsammans med henne. Det ville alla våra tre stora barn göra 🙂

Superstolt mamma ♡

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats