Tessie-san

Dålig dag och blomsterkransar

Hej på er, hur mår ni idag?

Jag är heeeelt slut. Har varken kammat hem titeln världens bästa mamma eller världens bästa flickvän idag. Men ibland har man ju såna dagar också?

Har iallafall sovit som en påse skridskor de senaste nätterna då Harley har levt rövare som aldrig förr. Har tydligt sett ett litet riskorn till tand i underkäken nu och det här är by far den kämpigaste tandsprickningen för samtliga av våra barn. Hoppas det lugnar ner sig för honom (och för mig) så snart de första tänderna är ute.

Jag har fortfarande nackspärr och spänningshuvudvärk och både det ena och det andra värker. Gnäll gnäll gnäll. Både från mig, JP och barnen. Det blir bara en ond cirkel av alltihopa.

Ah nä, imorgon vänder vi den här skutan – då ska vi ha en fantastiskt trevlig dag – så är det bara! #positivethinking

Nu pratar vi om något gladare tycker jag.
Vi hade egentligen planer på att överraska barnen med Skansen igår, men det blev ändrade planer och vi stannade på hemmaplan och lekte med deras bästisar istället. Vi plockade körsbär och äpplen från träden, och ritade med gatukritor och hoppade hage. Harley fick gunga ♡


 

Lite kritskitiga byxor har väl ingen dött av?

För mig är det väldigt noga att barnen har hela och rena kläder när vi går hemifrån, men när vi kommer in igen får de vara hur skitiga de vill – så länge de haft kul. Det går alltid att tvätta eller laga.

 

Tjejerna har riktiga sommarfötter båda två, de vill alltid vara barfota!

 

Vi ♡
Tänk att vi fick vår älskade trea. Vår boboboy ♡

 

Vi gick till en av lekplatserna som har en gräsplätt intill. När barnen sprang iväg och lekte i klätterställningen la vi oss och somnade… ah nä.. men nästan 😉

 

Det fanns massor med klöver på gräsplätten, så jag frågade om det var någon som ville ha en blomsterkrans. Jag fick ett rungande JAAAA som svar, sen sprang de iväg och plockade flera andra blommor åt mig som jag gjorde kransar av.

 

Don´t forget to stop and smell the roses ♡

 

Det tog ett himla tag att göra den med klöverblommorna eftersom de är så små, så det fick bli en minikrans av den.

 

Sen gjorde jag en lite större av de vilda blommorna. Den fick Kelly prova, men så fick deras bästis den.

 

Harleyboy – gullegubben i minikrans ♡

 

Hur har ni det? ♡

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats