Tessie-san

Dagen innan förskolestart

Som vi har laddat inför förskolestarten imorgon för Kelly. Vi har pratat så mycket om hur kul det ska bli att börja förskolan igen och det har både varit upp och ner i intresset för det. Ibland när vi har pratat om det så har hon sagt “nää, Kelly stanna hemma” och ibland lyser det i ögonen på henne och hon frågar när vi ska gå.

Jag har plockat fram en hög med extrakläder och namnat allt som saknade namnlappar sedan tidigare och packat hennes ryggsäck. Belle börjar ju sin allra första dag på förskolan (på samma avdelning) nästa vecka, så hennes hög med extrakläder står precis bredvid, men de får vänta ett par dagar till…

…vilket det kanske också ser ut att bli för Kelly också nu.

Efter en heldag i Farsta C och Bamsedisco hemma, så började hon se mer och mer hängig ut på eftermiddagen och hennes ögon började se blanka ut, när jag kände på hennes panna så var den jättevarm. Feber! Är det inte typiskt?

Hon hann inte ens få gå en dag på förskolan innan hon fick feber, stackarn. Hon är definitivt hemma imorgon och vilar upp sig, så får vi hålla tummarna för att det bara är en kortis den här gången och hon kan gå iallafall någon dag den här veckan. Det vore så bra om hon fick den där lilla starten själv innan Belle kommer tror jag. Då kommer ju jag också vara där, för inskolning av Belle och det kanske blir lite knasigt sen när jag ska börja jobba veckan efter? Ah, det löser sig nog.

Hon somnade i soffan redan innan middagen och jag lyfte upp henne i sitt rum straxt innan vanlig nattningstid med en flaska välling om hon skulle vakna och känna sig hungrig/törstig.

 

Såhär såg det iallafall ut tidigare idag, innan febern kom på besök.

 

Vi gick till lekrummet som finns där och tjejerna åkte rutschkanor och lekte med de olika lekställningarna.

 

Sen gick vi och fikade. Vi tänkte fira den här sista dagen på sommarlovet lite och Kelly fick välja vad hon ville på cafét.
Belle fick majskroksringar vi redan hade med oss.
Kelly valde den lilla chokladmuffinsen och jag tog en kanelbulle. Gissa om hon ångrade sig sen? 😉

 

Vi hade en jättemysig dag innan Kelly började känna sig dålig och nu är jag förberedd på en natt med mycket uppvak, så som det lätt blir när man har feber ♡
Håller tummarna för en pigg, glad och feberfri tjej imorgon, och att vi andra klarar oss från vad nu hon fick.

Hoppas ni haft en bra måndag, många som börjat skolan/förskola idag har jag märkt, hoppas vi kan göra det inom kort vi också ♡
Kram på er!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats