Tessie-san

Då var helgen förbi

Ja, då var det söndag och hela helgen bara swoooschade förbi på ett ögonblick?

På fredagen känns helgen som ligger framför en som en oas av tid, men så hinner man knappt blinka innan den är slut.

Vi har haft ett par lugna dagar, och inte lämnat hemmet på hela helgen. Det har varit riktigt töväder hos oss, med blöt tung snö och stora vattenpölar överallt. Det kommer nog vara riktigt roligt för barnen att leka i under veckan, men ingen av oss hade någon lust med det i helgen.

Vi har istället myst hemma. Tittat på film, bakat, ritat och lekt med slime. Och byggt otaliga kojor överallt. Jag har tvättat hela helgen. Känns som att jag haft en maskin igång hela tiden. Har inte riktigt hunnit med tvätten under veckan, så det var ett rejält lass nu när jag fick tid över. Körde handdukar och lakan också.

 

Var inte sugen på någonting när jag vaknade, så tog min morgonshake jag tar när jag ”inte vill ha, men måste ha något”.

Hann knappt med att hjälpa tjejerna med sina kläder och göra frukost till dem innan den här lilla gosepojken var redo för sin morgonnap. Vi har försökt vänja av honom från den, men det har inte gått så bra. Han vaknar alltid vid 5-tiden på morgonen, sen vill han absolut sova igen vid 07-08. Gör han inte det är han en grinsippa fram till lunch ♡

Men att få gå och napa med honom är ju det mysigaste som finns ändå.

 

JP lagade lunch. Fläskfilé med svampblandning, kokt potatis och färsk broccoli. Jag tycker nästan att färsk broccoli är godare än tillagad, så god när den är så knaprig.

Till middag beställde vi pizza och jag är fortfarande sååå himla mätt. Känner mig helt proppfull och är oändligt törstig. Har precis druckit två stora glas vatten, och ska ta två till innan jag går och lägger mig. Vet inte vad som hände?

Jaaaaaamenja. Det var vår helg det.

Imorgon väntar jobb för mig, och gänget ska till förskolan. Harleys inskolning fortsätter, och de förlänger dagarna hela tiden. Förhoppningen är att vi kan köra på riktigt from sportlovsveckan som kommer efter den här. Min stora lilla kille ♡

Hoppas ni haft en bra helg, stor kram på er!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats