Tessie-san

Crazy hair day

Hej alla glada! Fredag idag och vi väntar in att kunna ta helg helt efter att vi hämtat hem Kelly. Härligt!

Idag var det Crazy hair day på skolan. Har aldrig hört talas om det tidigare, men det är tydligen stort i USA och som med allt annat därifrån så kommer det hit tillslut. Det går ut på att man ska göra en galen/rolig/cool frisyr och bara fantasin sätter gränser.

Det finns ju inte oändligt med tid på morgonen när jag ska fixa iording 4 barn + mig själv och hinna i tid till när Kelly börjar, men vi hann ändå göra en rolig frisyr på henne idag. Jag flätade håret i tre utbakade flätor som jag sedan gjorde tre hjärtan på – sen sprayade vi dem med blå hårspray. Blev väldigt effektfullt och Kelly var såååå nöjd. ”WOW mamma! Jag ger alla tummar upp och alla hjärtan jag har för den här frisyren” ♡

 

Vi hann se några andra barn som också gjort coola frisyrer idag, någon hade sprayat upp hela håret och färgat det grönt och satt i julkulor och belysning – haha, så himla kul! De flesta hade många tofsar i håret eller hade färgspray i. Sen var det nog många som hade missat… för vi fick ett mail om det igår, så det var väldigt kort varsel.

Nu ska jag laga lite lunch till hemmagänget. Kycklingkorv med pommes har önskats.

Önskar er en fin fredag! Kramar ♡

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats