Tessie-san

Braids Princess Leia Style – Tutorial

Då kommer äntligen den efterlängtade vinnaren i omröstningen vi hade förra veckan!

Ni fick ju en bonus-tutorial för att Kelly prompt ville ha en annan av de fyra ni fick rösta om innan, men nu har det blivit dags för den ni faktiskt valde. Hurra!!

 

Nämligen Braids Princess Leia Style ♡

 

 

Jag börjar med att dela upp håret och sätter det undre håret i en tofs så länge.

 

Jag brukar spraya med lite balsamspray eller vanligt vatten innan jag börjar fläta, för det är lättare att få med alla babystrån då.
Börjar med att hämta upp en slinga längst ut som jag sedan delar på tre.

 

Sen gör jag en utbakad fläta, men istället för att “hämta upp nytt hår” på vardera sida så hämtar jag bara från höger sida hela tiden.

 

När det inte finns något hår kvar att hämta fortsätter jag bara att fläta tills håret tar slut och fäster med en liten snodd.

 

Sedan delar jag upp underhåret i en mittbena och sätter upp två hästsvansar. På höger sida hade jag med flätan in i hästsvansen också.

 

Man kan välja att ta ut flätan och fläta helt som vanligt, eller så behåller man flätan (som jag gjorde nu) och använder den som en av tre slingor att göra en ny fläta med.

 

När jag flätat på båda sidor så snurrar jag ihop flätorna till två bollar och fäster med gummisnoddar. Det sitter såklart mycket bättre med hårnålar, men jag hade inga tillräckligt små hemma, de stack ut på sidorna, så jag struntade i dem.

 

Sådär, då var det klart!

 

Hoppas ni gillar dessa tutorials-inlägg. De är faktiskt rätt kul att göra, håll utkik för fler framöver.

Här hittar ni alla våra tidigare flät- och håruppsättningar. Är det någon frisyr ni gärna vill att vi gör en tutorial av så får ni hemskt gärna önska det i kommentarerna.

Puss på er ♡

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats