Tessie-san

Belle 3 månader!

Det har ju varit så mycket med kalas och fullt upp i helgen, så jag har inte riktigt hunnit med. Jag har flera inlägg på kö, så nu när det lugnat ner sig lite tänkte jag se till att få upp dem. Håll till godo!

 

I fredags blev vår lilla Belle hela 3 månader. Wow, vad tiden går snabbt! ♡
Hon utvecklas varje dag och det är så roligt att få lära känna denna underbara lilla gulleplutt, hennes personlighet kommer fram mer och mer. Det är en riktig liten charmör vi har här. Hon är väldigt social och vill helst av allt bara ligga och snacka med en hela dagarna. Hon har ett sådär härligt bubbligt skratt och det är som att hjärtat ska explodera av kärlek till henne ♡

Igår fick jag ett sådant lyckorus när jag hade henne i famnen. Hon tittade upp på mig och borrade in sin blick i min och det var helt obeskrivligt. Vi har ju haft många stunder där vi ligger och tittar djupt in i varandras ögon, men den här gången var helt otrolig. En sådan connection. Jag är helt golvad av kärleken till henne ♡

 

Hon sover väldigt bra om nätterna. Jag kan ju bara jämföra med Kelly och det dröjde nog fram till 1-1½ år innan Kelly började sova hela nätter. Belle sover inte riktigt hela nätter, men det är ändå stor skillnad. Hon somnar vid 19-20 (när vi nattar Kelly), sen brukar hon sova fram till 01 nånting (vaknar till någon gång för mat bara) och sen somnar hon om, men där vid 03-tiden och framåt så brukar det vara lite bökigare. Jag är ändå väldigt glad att vi får lite mer sömn än vi fick i början med Kelly, men jag känner mig inte mer utvilad för det 😉 Det är ju “mer jobb” dagtid, så det jämnar kanske ut sig.

Hon är mestadels en väldigt nöjd och glad liten tjej, och är verkligen familjens solstråle. Hon är väldigt social när hon själv vill, ibland får man dock kalla handen och hon tittar överallt förutom på en – haha, det känns väldigt medvetet, som att hon inte har lust att snacka med en just då 😉 Men hon är annars väldigt babblig och gillar att ha långa “diskussioner” och skiner upp som en sol med jämna mellanrum.

Mammas älskade Bellibollbus. Om du bara visste hur mycket jag älskar dig!

 

Jag känner verkligen att jag kan njuta mer den här gången. De tre första månaderna med Kelly var jag så himla rädd hela tiden. Det var ju enorma RS-virusvarningar den vintern och läkare avrådde strikt till att gå ut och vistas bland folk. Jag var livrädd att hon skulle bli smittad när hon var så liten. Jag ville hela tiden “bara förbi” de där tre första månaderna, så hon skulle vara stor nog och det inte längre skulle vara så himla farligt om hon blev sjuk och jag hann inte riktigt njuta lika mycket.

Nu känner jag mig dels mycket mer trygg i mig själv och min roll som mamma, men så kom ju också Belle i slutet på augusti – så det var inte riktigt lika “läskig årstid” att vara 1-3 månader gammal. Nu känner jag att jag är mer lugn och kan njuta av den här första tiden – även om den på riktigt rusar iväg, så snabbt det går!

 

Min lilla godis, mammas bedårande Belle – hurra på din 3-månadersdag! ♡♡♡

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats