Tessie-san

Barnmorskan och docklek

Igår var jag iväg till min barnmorska på återbesök efter förlossningen. Jag tog Harley med mig.
Kelly var fortfarande hemma förkyld med pappa, så de ordnade med lunch åt oss tills vi kom tillbaka.

Vi gick igenom min graviditet, hur jag tyckte förlossningen kändes och om mitt snitt och så. Ska dit en sista gång om någon månad för en sista kontroll och prat om eventuellt preventivmedel. Tycker det är så bra att de erbjuder hjälp och stöd både innan och efter graviditet och förlossning. Det känns tryggt.

 

 

Efter lunch somnade Harley i pappas famn och jag och Kelly gick upp och lekte i hennes och Belles sovrum.
De har ju ett stort lekrum på bottenvåningen och det är mest där vi brukar leka, därför är det lite roligt att gå upp och leka i deras sovrum ibland.

 

Vanligtvis är den vänstra sängen Kellys och den högra är Belles, men de verkar ha bytt sida nu för Kelly hoppar alltid upp i “Belles” säng och Belle klättrar upp i “Kellys”, så jag antar att de bytt. Inte för att det gör någonting, bara kul att de ville byta helt plötsligt.

 

Det är mycket lek med dockor av olika slag just nu. Favoriten är Elsa med sin häst, men Spiderman är också alltid med på ett hörn.

Även att klä ut sig är en favorit. De har ju sin utklädningslåda med allt möjligt skoj, och så har de en varsin Disney-prinsesseklänning som de fick i julklapp. Kelly fick en Rapunzelklänning och Belle fick en Belleklänning.

 

Jahopp, då var det dags för alla dockorna att sova, godnatt då.

 

Sen kom Spiderman på besök ^^

 

Vi testade att beställa hem en matkasse den här veckan och hittills har det varit riktigt goda rätter.
Till middag för oss den här dagen var en asiatisk nudelrätt med halloumi och pak choi. SÅ himla gott! Tjejerna var dock inte imponerade, det var kanske lite vuxen smak, så de fick köttbullar, ris och grönsaker istället.

 

Brukar ni beställa hem matkasse? Kul med lite nya recept man aldrig tidigare provat, man får ju väldigt mycket ny inspiration om inte annat.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats