Tessie-san

Årets första promenad

Årets första dag, och vi gjorde det vi numera alltid gör den här dagen – går ut på promenad!

Dock började det regna en del när vi precis kommit ut, men tänkte att vi tar ett litet varv ändå för att få lite ljus (solen syns ju inte men ändå), lite luft på nosen, och för att påklädning av tre barn + två vuxna inte skulle vara förgäves 😉

Vi tog båda vagnarna, för tanken var att vi skulle gå en hurtig promenad till en lekplats som ligger en bra bit från oss och där skulle barnen få leka lite innan vi gick tillbaka hurtigt igen, men nu blev det varken en lång promenad eller lek i parken. Håller tummarna för bättre promenad/lekväder imorgon istället.

 

Årets första lunch blev kryddpotatis med morotsbiff, lite ruccola, tomater, paprika och creme fraiche-röra.
Kelly gillade mest morotsbiffarna, Belle ville helst ha kryddpotatisen, och Harley gillade allt som serverades, hehe.

 

Efter maten sa Kelly att idag tyckte hon att barnen skulle välja vad vi skulle göra. “Jahopp” sa vi. “Vad vill du att vi ska göra då?”

“Alla familjen ska upp i mitt och Bellis rum och leka prinsessor!”

Hon och Belle bytte om till varsin klänning, men sen blev det inte mycket mer prinsesslek än så. Vi byggde med klossar, de “åkte båt” i Kellys säng alla tre och så grävde vi i utklädningslådan. Kelly ville vara Vaiana som vanligt, Belle slängde mest ut allt över hela rummet, för det är det roligaste som finns tycker hon, och Harley fick på sig tigerdräkten vid ett tillfälle.

 

 

Nu ska vi äntligen fortsätta vår serie. Alice in Borderland på Netflix. Superläskig, superspännande och helt psyko. Men vi bara mååste se nästa och nästa och nästa avsnitt hela tiden.

Har ni haft en bra start på det nya året? Berätta! ♡

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats