Tessie-san

Året var 2013

Nu när jag har fört över alla bilder från gamla datorn till den nya, så har det blivit dags att på riktigt rensa alla mappar. Gjorde en snabbrensning innan jag förde över dem, men nu vill jag gå igenom bild för bild och radera de “kopior” som finns på alla selfies, maträtter och stilleben på blommor i vaser.
Det har visat sig vara en hel del av dem faktiskt. Jag tar ju väldigt många bilder när jag ska ta en bild, inte minst när det är selfiedags, men också andra bilder, så man kan välja ut den bästa och antingen publicera på Instagram, här på bloggen eller som en bild att spara till framtiden.

Har hittills kommit till hösten 2013 (varje år har “vår”, “sommar”, “höst” och “vinter”) så det tar sitt lilla tag. Tänkte att jag skulle bjuda er på en liten titt i backspegeln och ge er lite bilder från sommaren 2013. Då studerade jag på Karolinska Institutet, hade relativt kort brunt hår (som jag oftast hade hårförlängningar i) och vi reste till både Cypern, Prag och Gotland den sommaren.

Varsågoda:

 

 

Det blev en del dagar i Vasaparken.


Och på Backmans landställe där vi alltid firade midsommar.

På Cypern med semestergänget.


Blev en del uteserveringar med Jessan också.


Vi åkte till Gotland i en vecka, min första gång dit.


Sista resan den sommarn gick till Prag – vilken häftig stad!


Moa-lees lilla sötnos Jade föddes den sommaren och jag fick gosa med henne <3


Hängde mycket med Rickard och var ute på landet i Gottröra.

Det var en rolig sommar, och se hur kul det är att kika tillbaka lite sådär i backspegeln. Kanske är roligare för mig än för er? Kommer hursomhelst fortsätta fota lika mycket som jag gör, för det är helt ovärderligt att ha i framtiden!

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats