Tessie-san

Äppelblom

En av alla härliga saker med att få barn är all tid man spenderar utomhus helt plötsligt. Jag har aldrig varit någon utemänniska egentligen och gick bara promenader om jag var tvungen, men det har vänt helt och hållet – jag tycker det är så härligt att gå låna promenader när man aldrig vet vart man ska till en början. Det finns mycket att se och upptäcka – inte minst genom barnens ögon där det mesta är spännande.

Jag har aldrig heller reflekterat över hur vacker naturen faktiskt är innan jag blev mamma och därmed började gå ut med vagnen under alla årets säsonger. Jag har dessutom varit mammaledig under tre sommarperioder och det är ju något som “förlänger” sommaren eftersom man tar del av ljusa härliga dagar mycket tidigare på våren/försommaren än när man går till jobbet på vardagarna.

Harley och jag tar alltid en promenad varje dag när vi lämnat tjejerna, och varje helg tar vi alltid en promenad tillsammans hela familjen.

Såhär såg det ut förra helgen när vi hittade en gömd trappa upp i skogen på vår promenad. Under den stod ett vackert äppelträd i blom och jag frågade om jag fick ta lite bilder på tjejerna ♡

 

 

Hoppetossorna! ♡
Belle har precis lärt sig att hoppa jämfota, så det vill hon göra i tid och otid.

 

Den där trappan var väldigt spännande och den skulle vi tydligen gå upp och nedför 345 gånger innan vi kunde gå vidare…

 

Harley sov gott i vagnen hela promenaden igenom ♡

Vi gick vidare och nästa stopp var vid en lekplats vi inte lekt på tidigare. Tjejerna åkte rutschkana, gungade och lekte på loket.

 

Nu ska vi snart äta lunch, sen ska vi fortsätta med vår glasskiosk. Snickra det sista på taket och sen måla den.

Önskar er en fin lördag! ♡

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats