Tessie-san

Tandfen och inskolning

Här har det hänt grejer. Kelly tappade ju sin ena framtand för inte så länge sedan, och nu i förrgår tappade hon den andra framtanden i överkäken och stoltserar numera med en helt öppen glugg, supergulligt! Hon har hittills tappat fyra tänder, två uppe och två nere.

Vi lägger alltid ner tanden i ett glas med vatten och inväntar tandfen på natten sen. Morgonen efter är hon supersnabb med att kika i glaset och då är tanden alltid borta – och det ligger istället en guldtia däri. Hon har sparat alla guldtior hon hittills sparat ihop. Hon ska köpa massa godis för dem säger hon 😉

Imorse på vägen till skolan. Min stora tjej, herregud vad tiden går fort. Skoltjej och tappat så många tänder redan ♡

 

Här har vi någon annan som också blivit stor! ♡

Belle och Harley har ju börjat på sin nya förskola nu och vi har ett par dagar med lite inskolning nu först. För Belle har det gått hur bra som helst, eftersom jag inte kan dela på mig så skulle vi dela upp dagen lite så att jag var först med Harley och sen skulle in till Belles avdelning, men hon lekte på där som ingenting, så de sa att det inte behövdes. Hon kör på med vårt vanliga schema redan på måndag.

För Harley var det lite knepigare. Han är ju van vid att ha båda sina storasystrar med sig på förskolan, och den gamla var så liten så storbarnsavdelningen och småbarnsavdelningen sågs hela tiden – så nu när han insåg att han faktiskt ska vara ”själv” på sin avdelning så kändes det inte lika kul längre. Han är ju van vid att alltid ha tjejerna där.

Det var jobbigt för honom igår första dagen, men idag gick det mycket bättre. Vi kör på med lite längre tid på måndag och då ska även jag gå iväg så han får känna på att vara där med sina nya kompisar och fröknar. Det kommer säkert gå jättebra, vi håller tummarna ♡

 

Idag körde vi en kortis bara, sen väntade vi hemma med Oliver innan det var dags att hämta Belle – och sen Kelly från skolan.

Puss på lillebror ♡

 

Vi hämtade upp Belle som hade haft en toppendag på förskolan och gick sen för att hämta upp Kelly också. Vi stannade till på bron för att vänta in tåget så vi kunde vinka.

 

JP jobbade sen kväll och kom hem för en stund sen, så det var mitt lilla gäng och jag för resten av dagen idag. Vi har haft det jättemysigt och alla fyra somnade en efter en vid nattningen.

Imorgon är det fredag och det är bara Kelly som ska iväg till skolan, resten är hemma med mig. På kvällen sen väntar pizzaparty med kusin Emma och Bianca. Det ska bli kul!

Hoppas allt är bra med er, vi hörs mer imorgon ♡

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats