Tessie-san

Förskolans dag

Puh, satte mig precis ner för en liten paus.

Vi håller på och fixar, städar och möblerar om inför fotograferingen i början på nästa vecka. Det är så himla mycket att göra, men vi har kommit en bra bit på vägen ändå. Av uppenbara skäl är det JP som gör alla tunga lyft och flyttar på möbler osv, så gör jag småfixet. Barnen leker runt under tiden och hjälper till med det de kan.

Längtar så mycket tills det bara är det där allra sista kvar; fixa till småbuketter, tända ljus och rätta till kuddarna i soffan. Men vi kommer dit!

I torsdags var det förskolans dag och de firade såklart det på förskolan (minns den gamla förskolan vi gick på, de gjorde aldrig det där lilla extra, och hade aldrig koll på när det var förskolans dag eller inte. Kommer ihåg när jag skulle hämta barnen där och jag gick förbi alla andra förskolor som var ute och hade disco med hög musik, blåste såpbubblor och massa roliga aktiviteter, och när jag kom fram till vår förskola stod fröknarna som frågetecken och sa ”jaha, var det idag?” Så himla trist.

Hursomhelst, på nuvarande förskolan hade de haft skoj i skogen och ätit korv med bröd som de tagit med i matsäck, sen hade de målat stora planscher tillsammans, gjort olika lekar och fått ansiktsmålning. De var så glada!

På morgonen på vägen mot föris.

 

På eftermiddagen ville tjejerna ut och cykla och Harley ville sparka boll. Han älskar verkligen fotboll och är så duktig på att passa och fånga bollen. Vet inte vart han fått det från ♡

 

Katten 😉

 

Nä, nu var det slut på pausen, nu kör vi igen!

Vi hörs lite senare igen ♡

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats