Tessie-san

Mitt 2020

Gjorde du något 2020 som du aldrig gjort förut?

Ja, men då måste jag väl ändå nämna träningen? Jag hade en kort intensiv period där jag tränade en del på Friskis och Svettis för ca 10 år sedan, men tröttnade väldigt fort. Hittade aldrig den där tjusningen alla pratat om. Men i år trillade polletten ner för mig och jag blev kär i träningen. Framförallt Bodyjam:en jag numera tränar 2 dagar i veckan (inte just nu pga strängare restriktioner, men så snart de släpper kommer jag springa dit), och även kör 2-3 pass styrketräning till – antingen på gymmet eller hemma. Älskar det!

 

Vilka länder besökte du?

Inget. Föga förvånat svar eftersom 2020 har varit som det varit. Kan nog säga att med största sannolikhet hade vi dock inte åkt utomlands ändå – nyfödd Harley och en familj med 3 små barn? Näää, nästa resa blir nog när barnen är tonåringar som det känns nu 😉

Som tur var investerade vi i en stor altan på uteplatsen i år istället, så vi ”tog hit utlandskänslan” till oss istället!

 

 

 

Är det något du saknade år 2020 som du vill ha år 2021?

Träffa våra vänner och familj såklart! Det har varit såå himla trist att inte kunna ses precis som vi har velat. Tänk, Harleys första år i livet har vi knappt träffat några alls, inte alls som vi brukar iallafall. Tur att vi är rätt många i familjen ändå, så han är van vid liv och rörelse 😉

 

Vilket datum från år 2020 kommer du alltid att minnas?

Hur lätt som helst – den 9:e januari såklart! Dagen då Harley föddes och vi äntligen fick träffa vår lilla prins för första gången, det var helt magiskt! Att vi från den dagen och framåt var en familj på fem personer ♡

 

 

Vad var din största karriärmässiga framgång?

Har ju varit mammaledig prick hela året, men har ändå en tät och nära kontakt med mitt jobb ändå. De bjuder alltid in mig på alla jobbmiddagar och fester oavsett om jag är mammaledig eller inte. Ska bli jättekul att få komma tillbaka igen i början på nästa år!

 

Och din största framgång privat?

Det mesta i mitt liv handlar om min familj, och att den nu vuxit sig större. Känner att jag utvecklats mycket som mamma, jag lär mig nya saker hela tiden och är ödmjuk inför att våga reflektera och tänka om när det gäller barnuppfostran. Är glad och stolt att vi klarat av det här året ”själva” med barnen, utan någon som helst avlastning eller hjälp.

 

Vad spenderade du mest pengar på?

Uteplatsen som vi ju rustade upp i år. Sen att köpa kläder och grejer till numera tre barn är inte gratis 😉

 

Vilka låtar kommer alltid att påminna dig om 2020?

Låtarna från Frost 2! Alla Kockobängs låtar: Ananas, Schulabräng och Här luktar jätteskumt, haha. Mest barnlåtar konstigt nog 😉

 

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?

Både och. Å ena sidan har jag känt mig otroligt glad och tacksam över min familj och allt jag har. Det blir man ju verkligen påmind om i tider som dessa. Men det har såklart känts väldigt ledsamt och jobbigt det här året också – av samma anledning. Hoppas så innerligt att nästa år ser ljusare ut!

 

Vad önskar du att du gjort mer?

Ah, men det blir samma svar som lite längre upp – absolut att få träffa vänner och familj mer. Hade ju sett fram emot att få åka upp till Umeå och träffa min kusin Rickard och hans familj med nytillskottet Agnes. Hoppas verkligen vi kan göra det nästa sommar istället!!

 

Den maträtt du åt oftast 2020?

Tacos, vegonuggets och hamburgare (på sommaren).
Äter nog 80% vegetariskt nu? Tänk att gå från att äta uteslutet kött till den vändningen på ett par år? Men det finns så himla mycket goda alternativ nu, mycket godare än kött tycker jag – och då ser jag ingen anledning att äta kött bara för att. Då tänker jag främst på miljöns skull!

 

Ett blogginlägg du är extra stolt över som du skrev 2020?

Kan inte komma på något specifikt inlägg sådär, men är glad att jag hållit igång bloggen med minst ett nytt inlägg (oftast mer) varje dag hela året. Det är såklart mycket nytt som händer i sitt liv när man blir trebarnsmamma och tiden läggs ju såklart mer på barnen då, men bloggen är min hobby och jag tycker det är så kul att skriva och lägga upp bilder som tillsammans skapar en minnesbank både jag och barnen kan gå tillbaka och titta på i efterhand.

Är också så glad att ni har blivit fler som hittat hit och återkommer för att se vad vi har för oss. Uppskattar er sååå mycket, och blir extra superduperglad varje gång någon av er tar er den lilla extratiden att klicka på like-hjärtat eller ännu bättre skriver en kommentar! Tack tack tack! ♡

 

 

Vad gjorde du på din födelsedag 2020?

Vi firade Belles födelsedag! Hon fyller ju år två dagar efter min och JPs födelsedag och det råkade vara på en helg, så det blev så att vi hade Belles 2-årskalas på vår födelsedag. Temat var Anna från Frost, om ni minns?

 

Fick du någon ny vän i år?

Ja, det måste jag nog ändå kalla Iman för. Vi har ju känt varandra i ett par år nu, men mer som våra mäns flickvän/fru. I år lärde vi känna varandra själva mer, började träna tillsammans och har startat en jättefin vänskap. Jag är så hiiimla glad för henne! Hon är så klok, varm, kärleksfull, jätterolig och stark. Vi tänker så lika i typ allt och när vi ses är det inte tyst en minut ♡

 

Högsta önskan just nu?

Att vi får fortsätta vara friska och må bra. Det är alltid min nummer 1 önskning!
Sen hoppas jag att nästa år lättar upp och vi får pandemin under kontroll så vi kan återgå till vårt vanliga liv, så vi kan träffa alla vi vill, ha kalas som vi vill, resa om vi vill.

 

Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?

Förutom det most obvious såklart att det inte skulle bli någon pandemi, så är svaret detsamma som tidigare; att få träffa familj och vänner. Jag har verkligen märkt- i ett sånt här extremt läge- hur viktigt det är för mig för att jag ska må helt bra. Saknar mina kompisar något otroligt. Och att få krama om dem när vi ses! Det har varit väldigt jobbigt att bara nicka som hälsning de få gånger vi setts. Jag vill kramas som hej! Det hoppas jag vi kan göra nästa år!

 

Vad fick dig att må bra?

Tid med min familj. Stunder med mina barn. De få gånger vi ändå träffade vänner i somras på vår uteplats. Det är verkligen stunder jag fångat i hjärtat och tagit fram när det varit lite tyngre dagar.

 

Bästa boken du läste 2020?

Haha, det hinner jag inte med. Förutom barnböcker då. Vi har läst mycket Aoristocats, Den gode Dinosaurien och Den lilla sjöjungfrun. Kellys Disney-bokklubb levererar fortfarande som ni hör.

 

Vem saknade du?

Alltid mamma. Världens finaste mormor ♡

 

Vad är du mest stolt över?

Jag är så stolt över mina barn. Hur de trots en hel del syskonbråk ändå har ett så himla stort hjärta för varandra. Tar hand om och bryr sig om varandra, det är jag så himla stolt över. Och över mig och JP som kämpar med föräldrarollen varje dag, men jag tycker vi gör ett himla bra jobb faktiskt! ♡

 

 

Tack för att du gav oss vår Harley, för att du gav oss så mycket mer tid med familjen, för att vi fått vara friska och blivit mer ödmjuka inför hur snabbt det kan gå åt andra hållet. Tack för nya vänskaper och nya intressen.
Nu blickar vi framåt och ser fram emot ett helt nytt kapitel nästa år – välkommen 2021 ♡
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Jessan

    Längtar efter att komma och äta efterrätter med er!!!! (Och att i år ska bli året jag får över er till High school musical fans)

    1. tessiesan

      Jessan – åååh, det längtar vi också efter! Nästa gång du kommer hit ska jag laga vilken efterrätt du än önskar! ♡♡♡♡

stats