Tessie-san

Tuff vecka

Hej på er, kompisar ♡
Hoppas allt är bra med er?

Vi har haft en riktigt tuff vecka på många sätt, därav tystnaden här på bloggen. Jag vågar inte riktigt ropa hej än… men det veeerkar som att vissa saker kan ordna sig till nästa vecka, iallafall av det som står i vår makt. Kan berätta mer om vad det handlar om när jag vet mer hur allt blir. Känns som att vi är lite i limbo just nu.

Jahapp, men fredag idag då. Belle blev snorig i veckan, men är på bättringsvägen. Däremot har Harley blivit dålig nu och han har det riktigt kämpigt med mycket snor och hög feber, stackarn. Det här är tredje gången de två blivit förkylda på typ två månader? Vi andra har iallafall klarat oss den här gången *peppar peppar*.

Imorse frågade jag vad Kelly ville ha för fredagsfrisyr och först sa hon ”två flätor såhär” och visade med sina händer på varsin sida. Så jag delade upp håret och började göra en utbakad fläta på ena sidan. När den var klar och jag precis skulle börja med den andra sidan protesterade hon och sa ”men neeej mamma, jag ville ha EN Elsa-fläta!”

Zzzz…

”Nej det sa du faktiskt inte, älskling, och nu orkar jag inte göra om så du får ha två flätor idag” svarade jag.
Då var dagens drama igång 😉

Men tillslut lyckades jag övertala henne att fortsätta med den andra flätan för att sedan slå ihop dem till en Elsa-fläta och det gick hon med på. Sen fotade jag bakifrån så hon fick se hur det blev och då blev hon också nöjd 😉

 

Vi åt fredagstacosen till lunch och sen gick Kelly ut och lekte med grannbästisen tillsammans med JP. Jag var hemma med sjuklingarna och kurerade dem.

Belle är pigg och glad som vanligt, bara att jag har fått snyta henne ett par gånger. Harley är tyvärr sämre och väldigt påverkad av förkylningen. Han hade hög feber nu på kvällen, så han fick Alvedon och en svalkande handduk över pannan, spolade rent näsan och så nappen i munnen och då somnade han, lilla älsklingen ♡

 

Innan alla barnen somnade för kvällen hade jag ordnat med lite fredagsmys.
Kelly och jag var iväg och handlade tidigare idag och hon hade valt chips med dipp, salta pinnar och frukt till fredagsmys. De fick en varsin liten skål med chips och salta pinnar, och en gemensam dipp. Sen plockade vi frukt från det stora fruktfatet jag gjort.

Så myste vi upp oss i soffan framför Emil i Lönneberga. Det var första gången de såg den, och de tyckte han var sååå busig. Och hans pappa var sååå arg, som skrek hela tiden, haha.

 

Hoppas ni haft en fin vecka och får en trevlig helg.

Ta hand om varandra ♡

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats