Tessie-san

Mitt gäng

Ibland måste jag bara nypa mig själv i armen för att förstå att jag faktiskt har tre helt otroligt underbara barn. Att min livslånga dröm blev sann, att jag fick bli mamma. Jag är så så så tacksam att jag fick uppleva det. Att jag får vara med dem i deras viktigaste stunder, stå bakom dem och beskydda dem. Lära dem om livet och stötta och uppmuntra dem i deras drömmar. Att jag får vara den viktigaste personen i deras liv så som min mamma var för mig, att jag är den de ser på så som jag alltid sett på min mamma – det är en overklig känsla.

Jag är så lycklig som får se på från första parkett när de går igenom alla utvecklingssteg, när de lär sig nya saker, nya ord, när de upptäcker att de kan något de länge kämpat med.

Något som verkligen värmer mitt mammahjärta är när jag ser hur de tar hand om varandra, lär och uppmuntrar varandra när de inte vet att jag ser på ♡ Jag hoppas verkligen att de kunde förstå exakt hur mycket jag älskar dem. De är hela min värld!

 

Ja, mitt i all småbarnskaos och stress som det innebär så kommer det över mig hur lyckligt lottad jag är som har dem. Jag skulle inte byta ut detta mot något annat i hela världen.

Jag och Bobbi tog massor med selfies idag, men jag kunde inte bara välja en bild, så här kommer ungefär nittiofem selfies på min lilla godisbåt och mig ♡

 

Jag är hårömmast i hela världen. Kul att jag fick en son som tycker att det roligaste som finns är att dra i det… 😉

 

Tur att han är världens sötaste, gosigaste, mumsigaste, gullrumpigaste i hela världen då… han kommer undan med vad som helst ♡

 

När vi hämtade upp Kelly och Belle stannade vi till vid parken som har så många äppelträd, för det var det enda Belle tjatade om när vi kom. ”Äpple mamma, äpple!”

Jag hittade en stor lång gren för att slå ner äpplena högst upp med och jag fick ner tre stycken.

 

Efter middagen väntade måndagslyx: Frost 2 på tvn och en varsin skål med snacks. Bobbi var så glad att han fick vara med på myset han med ♡

 

Nu sover mina tre godisar uppe i vår stora säng och jag ska snart gå upp och göra dem sällskap. Mitt lilla gäng ♡

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats