Tessie-san

Inför förskolestart

♡ I samarbete med minilappar.se

 

Måndag idag, nu är det bara ett par få pyttedagar kvar innan tjejerna börjar på förskolan igen efter ett långt och härligt sommarlov. Vi har verkligen haft en bra sommar trots omständigheterna, men nu ska det faktiskt bli mysigt att se fram emot hösten och komma in i rutiner igen.

Jag har påbörjat genomgång, sortering och rensning av barnens garderober inför hösten och har även börjat märka upp dem med nya namnlappar inför förskolestart. Jag beställde mina via Minilappar.se till alla tre barnen, de har så otroligt många fina färger, stilar och motiv att välja mellan. Jag tog ljusblå till Kelly, ljusrosa till Belle och gul till Harley. Bra så man lätt kan se vems som är vems, och för att de inte ska komma bort på föris!

 

 

Jag har ett samarbete tillsammans med Minilappar just nu, och är så glad att kunna erbjuda er hela 25% rabatt på hela beställningen med min kod tessiesan.

Namnlapparna är självhäftande och tål 60 grader i tvättmaskin, högsta temperatur i diskmaskin, kokning, sterilisator, mikrovågsugn, torktumlare och 250 grader i ugn. De är väldigt hållbara med andra ord. Fäst namnlappen på en torr och ren yta och vänta i minst 24 timmar innan du tvättar plagget.

De har fri frakt och snabb leverans, så passa på att beställ hem namnlappar nu inför att skola och förskola börjar.

 

Gå in på Minilappar.se och ange min kod tessiesan i kassan för att få 25% rabatt!
Puss på er ♡

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Malin

    Vilket bra samarbete! Tyvärr har jag redan hunnit beställa namnlagar från en annan sida då lilleman började på dagis igen för två veckor sedan. Annars hade jag hoppat på erbjudandet ?

stats