Tessie-san

Vårdagjämning

God förmiddag på er!

Här har vi precis lämnat Kelly på förskolan och Belle somnade för sin förmiddagsnap för en liten stund sedan. Jag har hunnit med en tvätt och städat undan i köket efter morgonen, och tänkte njuta lite av lugnet en liten stund medan Belle sover.
Hon har ju varit snorig ett bra tag nu till och från och sen fick hon feber i torsdags och var väldigt besvärad. Det visade sig att det var den berömda 3-dagarsfebern (fast hennes feber höll i i 4 dagar) som avslutades med prickar över hela kroppen. Jag misstänkte att det var det, men ville ändå dubbelkolla med en läkare pga alla prickar. Så vi kontaktade KRY (världens bästa app?) och blev lugnade med samma besked.
Nu är hon feberfri, men fortfarande snorig och hostig, så det är lite sisådär med sömnen. Vi får vila de stunder vi kan helt enkelt.

Idag är det ju vårdagjämning och det betyder att dagen nu blir längre än natten ♡

Igår när vi gick hem från förskolan hittade vi flera vårtecken, bl.a en hel drös med påskliljor som kommit upp intill ett hus. Det är en aning tidiga kanske, men det gör absolut ingenting. Kelly gick fram och både luktade och ”blåste” på dem. Vi har en bok vi brukar läsa vid nattning om hur man kan blåsa på grå maskrosor så de flyger iväg små paraplyn, nu vill Kelly blåsa på alla blommor hon ser 😉

 

 

Längtar tills vi kan skippa tjocka skor, täckbyxor och bylsiga jackor. Ska bli så himla härligt att bara slänga på sig en vårjacka, tunn mössa och halsduk inom kort! Heja våren!

 

Hoppas ni får en fin dag! ♡

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats