Tessie-san

Presentöppning av namngivningspresenter

Belle fick så många fina presenter på sin namngivning och jag tänkte att jag skulle visa er vad hon fick!

Det blev aldrig så att vi öppnade dem på själva namngivningen, då ville vi spendera all tid vi hade till att umgås med alla gästerna istället. Det är ju jättekul att titta på när det öppnas presenter, men kanske mest när det är presenten man själv ger, för sen är det ganska långtråkigt för gästerna (?), så vi väntade med det.

Vi samlade istället ihop dem allihopa och öppnade dem när Kelly kommit hem från förskolan dagen efter, för hon ville hemskt gärna hjälpa Belle med öppningen. Och det hade Belle ingenting emot 😉

Så många fina presenter och inte en enda dubblett, det var inte illa! ♡

 

 

Korten med fina hälsningar är något av det vackraste jag vet. Jag sparar alltid alla grattiskort och har lagt dem i en ficka i tjejernas respektive ”när jag var liten”-bok. Tror de kommer bli glada att få läsa alla små hälsningar från deras nära och kära sen i framtiden ♡

 

Själva öppningen tog nog närmare en timme. Kelly fick öppna alla paketen och jag noterade vilken present som var från vem så vi kunde skicka ett personligt tack till var och en av gästerna. Det är det minsta vi kunde göra när alla hade varit så fina och hittat sådana mitt-i-prick-gåvor till vår älskade tjej!

Här är alla presenter uppradade efter öppning.
En gosig lejongosing från JellyCat, två böcker; en ”Godnattsagor för Rebell-tjejer” och en ”Mina 1000 första ord”, prinsesskrona, spira och glittriga enhörningar. Lekklossar, en jättefin gosemus, en ljusstake i guld från Skultuna, supersöt collagetröja och skor från H&M, en matskål i porslin med hennes namn ”Belle Aurora”, en egendesignad tröja med texten ”ReBELLE”, smyckeskrin, en enhörningssnöglob med guldglitter och hennes namn och födelsedatum ingraverat, kofta och kjol från Ralph Lauren, ett helt klädesset från Newbie och ett silverarmband med bokstaven B. Sen fick hon inte mindre än 3 guldhalsband med ett hjärta – men samtliga var i helt olika design och otroligt vackra allihop. Wow, vilka presenter! Vi är helt mållösa!

Tack så hemskt mycket till var och en som tog sig tid till att hitta så fina och personliga gåvor till Belle på hennes namngivningsdag. Vi är så tacksamma! ♡

 

Från oss får hon samma sak som Kelly fick på sin namngivningsdag – en tavla med massor med bilder på hennes första 6 månader i livet. Från första gången hon såg dagens ljus fram till idag.

På tal om presenter så har jag precis slagit in två presenter till en kompis som fyller år i helgen. Är väldigt nöjd med dem båda och tror och hoppas hon kommer bli väldigt glad för dem!

Vad gillar ni bäst? Att ge eller få presenter? Jag kan verkligen inte välja, jag älskar både och. Älskar allt som har med inslagning och paket att göra och att fira saker är det bästa jag vet.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats