Tessie-san

Cupcakes med citronsmak

Lördagskväll och lugnet har äntligen lagt sig hemma hos oss.
Vi har släckt ner och tänt ljus. Bullat upp med iskall zero och lite choklad och tänkte se på Så mycket bättre som börjar straxt. Är tyvärr inte alls så imponerad av årets artister, det är ingen jag är särskilt intresserad av och det brukar det alltid vara. Har hört att ganska många är besvikna på årets gäng tyvärr. Är det inte bra idag så kanske vi byter till något annat istället.

Kelly somnade på två sekunder vid nattning, för det blev ingen vila på dagen för henne idag. Hon brukar sova allt från 45 min till 2 timmar mitt på dagen, så att inte sova någonting alls gör ju såklart att hon var helt slut i rutan klockan 19.00.
Vi har börjat trappa ner på vilan och försöker att inte låta henne sova mer än 1-1½ timme, för då är hon alldeles pigg när det är dags att sova på kvällen och det går ju inte.

Hur sover era barn på dagen? Har förstått att det är väldigt olika.

 

Tidigare idag ställde vi oss och bakade lite, Kelly och jag. Vi gjorde cupcakes med citronsmak som vi ska servera på hennes 2-årskalas. Vi bakar lite hela tiden nu, så fryser vi in dem och tar fram dem sen när det är dags för det sista med dekoreringen innan kalaset. Vissa grejer gör sig bäst att bakas precis innan, men de bakverk man kan förbereda såhär i god tid är alltid skönt att få undan först.

Kelly tycker att det är så kul att få hjälpa till och hon vispade omsorgsfullt i sin egna lilla bakskål bredvid min. Ägg, strösocker och vaniljsocker hade hon i sin och rörde runt, och det smakades ett par gånger också såg jag, haha.

 

Nu har det visst börjat på tv, hoppas ni har en fin lördag, vi hörs mer imorgon! ♡

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sofie - tvillingmamma

    Jag borde bli bättre på att baka ?

    Vår Edwin på2,5 år sover vanligtvis inget på dagen längre. Nattningen på kvällen tog såååå lång tid så vi slutade med dagsvila. Har gått jättebra! Han somnar dock ibland ändå och om vi åker bil. Men det brukar inte vara något problem 🙂

    1. tessiesan

      Sofie- Ja, det kanske börjar bli dags att korta ner sovstunderna på dagen ganska rejält. Nattningen går ju faktiskt betydligt snabbare när hon inte sovit/sovit så länge.
      Tack för din input!

stats