Tessie-san

Fredagskramar och biblioteket

Hej kompisar, hur mår ni? ♡

Kelly och pappa är iväg på ett ärende på stan och Belle somnade precis i nestet bredvid mig, så jag tänkte passa på att kika in här och säga hej innan jag ska sätta igång med tvätten.

Igår startade vi vår fredag med lite bus på hemmaplan och Kelly körde igång ett kramkalas. Hon är en riktigt kramgo tjej och kommer ofta springandes med en kram mot en. Belle är den som får allra flest kramar just nu och det gillar hon. Ja, hon har inte så mycket val kanske, men det ser iallafall mysigt ut när de kramas.

Sen tog vi en tur till biblioteket och läste lite Bamse. Både Bamse och Pippi är poppis hemma. Pippi är Kelly helt galen i (vi ska ju ha Pippi-kalas när hon fyller år nästa månad) och hon vill se Pippi-avsnitten lite varje dag. Bamse tycker hon också om, fast det är mest introt hon gillar. Bamse-låten är kul och hon dansar och gestikulerar med full inlevelse, men sen när själva avsnittet/filmen börjar så är det inte lika intressant.

 

Så himla kul att se deras samspel. Även om Belle bara är 2 månader så är hon ändå medveten om kärleken hon får av Kelly, och ibland kan hon även se sådär otroligt “trött ut” på sin storasyster och då blir jag alltid så full i skratt!

 

På eftermiddagen hade vi ballongdisco hemma. Fråga mig inte hur, men Belle kan verkligen sova igenom vilken volym som helst, för Kelly och jag hade på full fräs på högtalarna och dansade loss med ballonger i händerna till Backstreet boys, ABBA och Fem fine frokner – men Belle sov som en ängel i babysittern utan att störas…

Vi åt middag tidigt för att vi alla var så hungriga, sen varvade vi ner lite efter middagen. Kelly fick en ny bil som hon blev helt inne i. Hon har börjat visa mer och mer intresse för bilar och det är så kul när man ser så tydligt vad hon gillar. Vi har ju skaffat en ny matta som är som en bilbana i ett godisland nere i lekrummet, så nu behöver hon lite nya bilar att köra runt med där 😉

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats