Tessie-san

Vilken match!

Hej kompisar, hur mår ni? Såg ni matchen? Viiiiiilken jääääkla match alltså! 3-0 till Sverige och vi vann gruppen och är nu vidare i VM. Tyskland – regerande mästarna är dessutom utslagna, helt otroligt! Jag är verkligen inget fotbollsfan, men fyfabian vad kul det är när Sverige är med i VM! Är det såhär vanliga fotbollsfans känner för sitt lag som spelar i allsvenskan?

Ah, väääldigt roligt att vi är vidare till åttondelsfinalen iallafall, hejja Sverige!

 

Imorse var det väldigt tungt att gå upp. Det är ju inte alls många dagar kvar på jobbet nu, men de känns ändå väldigt tunga. Speciellt när jag är tvungen att vinka hejdå och lämna JP och Kelly hemma när jag ska gå. Känns inte alls så motiverat faktiskt. De planerade sin dag med shopping och bad på stranden och jag ville såklart inget hellre än att bara få följa med dem, men snart så. Nu är det bara imorgon och fredag kvar, sen får jag ta ett långt sommarlov jag också ♡ Åh, vad jag längtar!

Kelly och pappa brukar gå upp samtidigt som mig, även om de är lediga. Vi har nämligen en morgonpigg liten dam som vaknar lagom till att min klocka ska ringa. Jag brukar oftast ta fram hennes kläder på morgonen och om jag har tid så klär jag på henne och fixar hennes hår, annars får pappa göra det när jag har gått till jobbet. Idag blev hon en mintgrön godisbakelse, men jag vet inte vad jag tänkte på – det var ju matchdag idag – så det var väl klart att hon skulle ha sina Sverigekläder! Fick en bild skickad till mig när de hade bytt om till det istället – helt rätt!

Men innan jag skulle gå till jobbet såg hon ut såhär ♡

 

Drämde av en av mina sista dagar på jobbet innan (minst) ett års ledighet och åkte sedan hem till mina älsklingar som väntade på mig med tacosmiddag och Sverigematchen på! Mitt tåg var inställt, så jag fick snällt vänta på nästa fullsmockade tåg. Det var både en och två (och tre och fyra) frustrerade fotbollssupportrar som nog blev försenade till matchen pga det. Jag själv hann precis hem till avspark!

 

Vi var helt i extas här hemma när Sverige gjorde mål efter mål! Våra grannar hade inte behövt kolla på matchen själva, för de hörde nog hur det gick på våra rop och glädjetjut!

Vårt minsta Sverigefan tröttnade efter en stund och valde att lägga sitt fokus på Babblarna som badar i sjön istället… Prioriteringar.

 

Så roligt att vi får vara med om den här fotbollsfesten en stund till. Vår nästa match är på onsdag va? Får se vilka vi möter.
Hejja Sverige!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats