Tessie-san

2 av 3 sjuka

Hoppla! Nu råkade dagarna bara rusa förbi här och jag har inte hunnit/orkat kika in här för jag blev nämligen riktigt förkyld nu efter nyår. Kelly blev ju dålig först och hade både feber och snorig näsa. Näst på tur var alltså jag och jag har gått runt som i en dimma med huvudvärk, snorig näsa och nysningar. Fy. Nu är jag nog på bättringsvägen, men jag måste fortfarande sova med öppen mun pga täppt näsa 🙁

Jag har inte haft mycket energi över till någonting de här dagarna och Kelly har varit väldigt förstående och följt med i det långsamma tempot jag orkat med. Häromdagen hade vi pyjamas på oss hela dagen och kollade på serier på datorn, min gulleplutt och jag. Väldigt skönt att hon förstår att mamma inte mår helt bra och har behövt lugn och ro.

 

(Observera vår provisoriska ”trappgrind” uppför trappan… Fungerar utmärkt och hon struntar numera i trappan, men så fort vi tar bort stolarna så klättrar hon upp…)

IMG_6424

 

Idag var första dagen som jag hade liite mer att komma med, så vi har haft en riktig fixardag idag. Plockat ner granen, rensat hyllor och lådor i köket, kört 3 tvättar, lämnat skräp vid återvinningsstationen och storhandlat inför veckan.

När alla Kellys kläder har torkat ska vi börja sätta fast namnlappar och plocka fram en bra grund till extrakläder hon ska ha med sig till förskolan. Vi börjar ju inskolningen nästa vecka och är nu helt redo inför det. Hennes nya overall kom häromdagen och den kommer bli toppen, lite stor än men då får vi plats med underställ osv under. Tänk att vår lilla Snosa ska börja förskolan – stora tjejen! ♡

IMG_6410IMG_6414IMG_6421

 

Nu ska vi straxt börja styra middag, sen blir det en fortsatt lugn kväll framför någon film. Tänkte ta mig ett par bitar Marabou Schweizernöt också, åh vad gott!

Hoppas ni har en mysig lördag! ♡

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats