Tessie-san

Låt mig boa

Jag har fått höra att man gärna vill boa såhär i slutet på graviditeten. Mer än vanligt alltså, som ett sug man inte kan motstå. Ah, men där är jag nu. Jag använder de få krafterna jag har över till att rensa ur skåp och organisera i varenda låda jag kommer över. I köket under lådan med bestick har vi lådor med stekspadar, soppslevar och vispar osv. De resterande lådorna har blivit lite allt-i-allo -lådor med allt från sugrör, glödlampor och värmeljus, till verktyg, skruvar och servetter. Allt har legat i ett ganska organiserat kaos. Organiserat i den meningen att jag vet i vilken låda allt ligger, men det är ingen annan som hittar där i. Och det har blivit ett par släng-i-saker-som-inte-har-någon-annan-plats-lådor. 
 
Men inte nu längre. 
 
Jag slet ut allt i samtliga lådor och rensade, skurade ur dem och organiserade dem så nu har var sak sin plats. Och jag fick lite mer ro i mitt boar-hjärta. Är dock helt slut efter det.
 
 
 
Nu ligger vi på soffan och tar igen oss till Shrek och senare ikväll ser vi Johan Falk – Lockdown. Riktigt tung del idag. Nästa söndag är dock värst. Kommer ihåg när vi såg de här filmerna när de kom ut. Jag hade en stor klump i magen flera veckor efter, tänk att man kan bli så himla berörd av film! 
 
Imorgon jobbar jag min sista dag på jobbet. Det ska bli… märkligt. Avslutar iallafall med en gemensam långlunch som avtackning med gänget, det ska bli mysigt.
 
 

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats