Tessie-san

Hälsat på Silver och badat bubbelbad

Vi båda sov nog lite oroligt inatt, JP och jag. Vaknade mitt i natten båda två och kunde inte somna om på bra länge. Blev sovmorgon till nio imorse för att jämna ut det lite, sen gick vi upp och åt frukost framför Nyhetsmorgon. Hade en lugn förmiddag på hemmaplan och vid lunchtid åkte vi över till Rickard och Silver och hälsade på. Nu när han är så liten Silver, så bits han lite när man busar med honom. Inte hårt eller så, han leker ju bara, men de här babytänderna han har nu kliar tydligen ganska mycket och de är verkligen sylvassa. Man får verkligen passa sig, speciellt jag med mina svullna fötter – känns som att de kommer poppa när han kommer åt med sina vassa gaddar. 
 
På vägen hem åkte vi förbi City Gross och handlade lite. Hade tänkt göra lite storkok imorgon så vi har lite matlådor framöver. För det första behöver JP ha med sig ett par till honom när vi ska till BB (det är endast mamman som får mat), och sen skulle det ju vara skönt att ha ett par stycken i frysen de första dagarna hemma sedan. 
 
 
Ikväll efter att vi ätit resterna från gårdagens tacos till middag tog jag ett varmt bubbelbad. Kände av lite i ländryggen och det blev genast mycket bättre efter en stund bland bubblorna. Undrar om badet kommer rädda mig när de riktiga värkarna sätter igång sedan, eller man kanske inte alls vill/orkar böka ner sig i badet då. Ska iallafall försöka ta till Tens-maskinen i den mån det går när det är dags. Ju snabbare man tar hjälp av den, desto bättre smärtlindring blir det. 
 
Nåväl, ville bara säga hej – när det är tyst här för länge plingar det till för fullt i min mobil från vänner som undrar om vi åkt in till förlossningen, hehe. Not yeeet. Hoppas på snart dock!
 
 
 
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats