Tessie-san

Lördagsjobb och ny gräsklippare

Har lite svårt att greppa vad det är för dag idag, jobbade nämligen extra idag på jobbet. Så gårdagen kändes inte alls som en fredag eftersom jag visste att klockan skulle ringa imorse. Jag har faktiskt inte så mycket emot att jobba en helgdag såhär någon gång ibland, det enda tråkiga med det är ju att man missar en dag då man får sova ut. Och att få sova ut utan någon klocka är min lycka här i livet just nu. Det är det jag ser fram emot mest av allt med helgen. Att få vakna när kroppen själv vill. 
 
Men nästa helg är det ju långhelg eftersom måndagen efter den helgen är en röd dag – nationaldagen. Så då får jag igen det där med sovandet! 
 
 
Blev iallafall upphämtad av JP och Caroline när jag slutade och så åkte vi för att äta lunch. Jag var såklart vrålhungrig eftersom vi bara jobbade på och jobbade in lunchen. Vi bestämde oss för att åka till Årsta och Palmyra. Ni vet, de som serverar Sveriges största kebabtallrikar? Man får mat för en hel familj på en och samma tallrik. Vi åt tills vi storknade. Sen åkte vi till Bauhaus och köpte en gräsklippare och en sekretör. Trädet på framsidan (som snart kommer få sina neonrosa blommor) har börjat växa över vägen in, så den måste vi klippa till lite.
 
Men det får vänta tills imorgon. Just nu ligger jag i soffan och kommer somna när som helst. Bara en liten tupplur skulle jag behöva, för att komma ikapp och bli människa igen. 
 
 
 
Våra syrénbuskar har inte hunnit få så många blommor än, den vita har börjat komma igång lite men den lila visar inget intresse för blommor än… Så jag knyckte ett par från ett par buskar på gården utanför. De doftar ljuvligt!
 
 
 
 
 
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats