Tessie-san

Då var det dags för påsk

Som ni vet så älskar ju jag att pynta. Gillar att pyssla med smådetaljer i inredning vanligtvis också, men just att pynta inför en högtid är ju extra mysigt! Efter att ha bott i en liten etta i flera år har ju detta med pyntandet fått vänta lite. Vi hade ju knappt plats med det vi behövde, så det fanns inte riktigt rum för en julgran och julstjärnor, eller som nu – påskris och påskägg. Nu när vi numera bor i ett radhus med fem rum uppdelat på tre plan så kan ni ju förstå att jag går bananaz. 
 
Påsken kommer ju väldigt tidigt i år och jag kände att det skulle vara dags att börja med påskpyntet redan den här helgen. Annars hinner man ju inte njuta av det. 
 
 
Började lite smått redan igårkväll då jag plockade fram de glittrigaste minipåskäggen jag kunde hitta och ställde fram dem i en fin skål. De fick ersätta glitterängeln som brukar stå där på ljusbrickan. Men bara nu under påsken. Älskar den där ängeln! 

Sen fortsatte jag med lite påskris och placerade ut små minikycklingar lite här och var. Tycker det blev himla mysigt. Nu är vi redo för påsken! <3

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nu ska vi åka iväg och klämma och känna på lite utemöbler, förhoppningsvis hittar vi några fina som vi kan få med oss hem. Det känns som att uteplatssäsongen kommer tidigt i år och vi vill ju självklart vara beredda!
 
 
 
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats